طرز تهیه رول خرما; دسر خوشمزه سحر و افطار ماه مبارک رمضان • تصویر از مجله زندگی


فهرست تاریخ یک غذای مناسب و خوشمزه برای سحر و افطار ماه مبارک رمضان و یک میان وعده سالم است. خوردن آن با نوشیدنی گرم به خصوص در روزهای سرد پاییز و زمستان بسیار خوشایند است.

فهرست تاریخ

مواد لازم برای تهیه رول خرما

گریل 10 شماره
تاریخ 20 شماره
گردو 3 قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز حدود 1 لیوان
شیر نر نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر دارچین به مقدار مورد نظر
پودر هل به مقدار مورد نظر
کره کافی
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه رول خرما

ابتدا نان برشته شده را با چاقو برش دهید.

نان تست را با وردنه باز کنید تا نازک شود.

پوست و هسته خرما را جدا کرده و در ظرفی قرار دهید.

خرماها را با چنگال له کنید.

گردوی خرد شده یا آسیاب شده، پودر دارچین و پودر هل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و چند دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.

شیر را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید.

مواد میانی را روی نان تست قرار دهید. پهن کنید و رول کنید.

بعد از غلتاندن در شیر و تخم مرغ بغلتانید و کنار بگذارید.

کره را داخل تابه بریزید، وقتی آب شد رول ها را داخل آن بریزید.

حدود 5 دقیقه از دو طرف سرخ کنید.

پودر قند، پودر هل و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید.

رول های سرخ شده را در آن بغلتانید.

چگونه یک ویدیوی تاریخی درست کنیم

نکات

حتما از نان تست تازه برای درست کردن رول خرما استفاده کنید چون اگر سفت و کهنه باشد خوب نمی غلتاند.

می توانید مقدار هل و پودر دارچین را کم یا زیاد کنید اما آن را حذف نکنید.

در حال آماده سازی یا تزیین رول خرما می توانید از پودر گل رز نیز استفاده کنید.

نوش جون



مجله ازدواج