طرز تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده قلکالی • مجله ازدواج


رشته برنج گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای ایرانی است که می توان آن را با ظرافت و زیبایی تزیین کرد. این غذا را می توان به صورت بخارپز و بدون گوشت یا با مرغ و گوشت پخت.

مواد لازم برای تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده

برنج 3 فنجان
مزرعه شالیکاری یک و نیم فنجان
گوشت چرخکرده 200 تا 300 گرم
پیاز متوسط 2 اتاق
نمک و فلفل و زردچوبه همانطور که می خواستم
روغن به میزان لازم
دارچین همانطور که می خواستم
زعفران دم کرده یک یا دو قاشق غذاخوری
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده

برنج را بشویید و حداقل 2 ساعت قبل از پخت با دو قاشق نمک خیس کنید.

یکی از پیازها را خلال کرده و تفت دهید.

پیاز دیگر را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

پیاز، گوشت چرخ کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را مخلوط کرده و ورز دهید.

گوشت را به اندازه دلخواه برش دهید و در روغن سرخ کنید.

برنج را در آب جوش بریزید تا نرم شود.

رشته ها را کمی خرد کنید.

بعد از چند دقیقه آبکش کردن برنج، رشته فرنگی را اضافه کنید.

پس از خالی شدن ته قابلمه، آن را در ته قابلمه قرار دهید.

یک لایه برنج و رشته و سپس یک لایه پیاز داغ گوشت قلیایی برای پرداخت

کمی زعفران و دارچین بپاشید.

به همین ترتیب یک لایه برنج، گوشت، زعفران و دارچین را در تابه بریزید تا مواد تمام شود.

برنج را بجوشانید.

رشته برنج گوشت چرخ کرده

هنر درست کردن رشته پلو

می توانید پیاز ناگینی را کمی تفت دهید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. با هم تفت دهید و ادویه و نمک را اضافه کنید.

در صورت تمایل رشته پلو را با گوشت چرخ کرده با کشمش یا خرما سرو کنید.

مقداری رشته فرنگی در کره سرخ می شود و سپس به برنج اضافه می شود.

در صورت تمایل کمی پودر سیر و یک قاشق آرد نخودچی به گوشت اضافه کنید.

می توانید هنگام سرو روی رشته برنج کره حیوانی بمالید.

اگر غذا را تند دوست دارید می توانید روی کوفته ها سماق بپاشید یا به گوشت اضافه کنید.

اضافه کردن ادویه پلو باعث لذیذتر شدن رشته پلو می شود.

رشته های برنج را با گوشت چرخ کرده تزیین کنید

رشته برنج کله گنجشک رشته فرنگی برنج گوشت

رشته های برنج را با گوشت چرخ کرده تزیین کنید



مجله ازدواج