طرز تهیه دسر خرما برای افطار و میان وعده • تصویر از مجله زندگی


دسر خرما آ خوراک مختصر یک غذای طبیعی و سالم و مقوی برای سحر و افطار ماه مبارک رمضان است که می تواند انرژی لازم را در طول روز برای بدن تامین کند.

دسر خرما

طرز تهیه دسر خرما برای افطار

خرما به دلیل قند طبیعی و کالری مناسب باید در برنامه غذایی افراد روزه دار در ماه رمضان گنجانده شود.

اولین طرز تهیه دسر خرما

مواد لازم برای تهیه دسر خرما

کلوچه های غلات یک بسته و نیم
تاریخ دو فنجان
کرم رنگ 80 گرم
گردو نیم پیمانه
پودر هل (در صورت تمایل بیشتر اضافه کنید) یک قاشق چای خوری
خلال بادام یا پسته برای تزیین (در صورت تمایل) همانطور که می خواستم
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

تمام مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید و کاغذ روغنی بچینید.

کاغذ را کمی چرب کنید.

مواد را به قطر یک سانتی متر پهن کنید و سطح و دیواره ها را با کاردک چرب شده صاف کنید.

برش های طولی و عرضی ایجاد کنید.

هر قسمت را با خلال بادام یا پسته تزئین کنید.

به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

از یخچال خارج کرده و برش ها را کاملا جدا کنید.

در ظرف سرو بچینید.

نکات

ترجیحا از خرما بدون آب میوه استفاده کنید.

اگر خرما مقداری آب دارد، از 2 بسته کوکی استفاده کنید.

اگر مواد خیلی خشک شد 20 گرم خامه اضافه کنید.

دسر را نمی توانید برش بزنید، به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و در پودر نارگیل بغلتانید.

فیلم طرز تهیه دسر خرما خوشمزه

طرز تهیه دسر شیرینی خرمایی

شیرینی دسر با خرما

عناصر

500 گرم خرمای دشتستان

1 بسته بیسکویت بور کوچک یا مادر

50 گرم کره

1 قاشق چایخوری دارچین

1 قاشق چایخوری پودر هل

1 قاشق چایخوری گلاب

2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل

طرز تهیه

چاله ها را از خرماها جدا کنید.

خرماها را در تابه ای با 50 گرم کره به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

خوب هم بزنید تا خرماها نرم و یکدست شوند.

در صورت لزوم با چرخ گوشت هم بزنید تا نرم شود.

حالا پودر دارچین، پودر هل و گلاب را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.

صفحه فریزر را روی یک سطح صاف باز کنید.

خرماها را روی آن بچینید و یک پارچه دیگر روی خرماها قرار دهید.

خرما را با وردنه باز کنید تا به شکل مستطیل در بیاید.

یک ردیف کوکی ها را بچینید و کمی با وردنه حلقه کنید.

به چیدن کوکی ها و چرخاندن آن ها ادامه دهید تا خرماها کاملا گرد شوند.

حالا روی رول خرما را با پودر نارگیل بپوشانید و کمی فشار دهید تا بچسبد.

روی رول خرما را با توری بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.

سپس از یخچال خارج کنید.

دو طرف رول را کنار بگذارید و بقیه را به اندازه دلخواه برش دهید.

ویدیوی طرز تهیه کوکی خرما

روش سوم: خرمای کاکائویی

طرز تهیه دسر خرما برای افطار

آماده سازی: 30 دقیقه

زمان انتظار: 4 ساعت

مجموع: 4 ساعت و 30 دقیقه

ماده خام

یک کیلو خرمای بدون هسته

یک فنجان بیسکویت ساده (خرد شده)

پودر بادام یا پسته نشان دهنده یک سوم فنجان است

یک چهارم فنجان پودر کاکائو

گلاب نیم لیتر

یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده

طرز تهیه دسر خرما:

برای تهیه دسر خرما ابتدا خرماهای بدون هسته را در قابلمه ای متوسط ​​به مدت 3-5 دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند.

خرماهای نرم شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. خرماها را ورز دهید تا کاملا جدا شوند.

حالا یک سوم بیسکویت پودر شده را اضافه کنید.

بعد از آن نوبت به افزودن گلاب، هل و پودر کاکائو می رسد. این مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

یک قالب مستطیلی شکل کیک را کاملاً با کره چرب کنید و کف و لبه آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

یک سوم دیگر از کلوچه های خرد شده را روی کاغذ بریزید.

تاریخ ها را روی آن بگذارید و فشار دهید. روی پسته و بادام آسیاب شده بریزید.

دسر را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد.

بعد از سه تا چهار ساعت با استفاده از کاغذ مواد را از قالب خارج کنید.

بقیه کوکی های خرد شده را روی پشت و کناره ها بپاشید. آن را به شکل دلخواه برش دهید.

نوش جون



مجله ازدواج