طرز تهیه دسر انار شب یلدا (سه لایه و آسان) • تصویر از مجله زندگی


دسر سه لایه انار یک دسر شیک برای مهمانی شب یلدا است. این دسر می توانید این غذای خوشمزه را به صورت تکی یا در قالب تهیه کرده و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

دسر سه لایه انار

مواد لازم برای تهیه دسر هندوانه سه لایه

کیک شکلاتی یا وانیلی کافی
پودر ژله انار یک بسته
پنیر ماسکارپونه 100 گرم
خامه صبحانه یا شیرینی 2 قاشق غذاخوری
نارنجک تزئین کنید
برگ نعنا تزئین کنید

ملاحظات

اگر برای پخت کیک وانیلی یا شکلاتی وقت ندارید، می توانید از کیک شکلاتی آماده یا کیک ساده استفاده کنید.

پنیر ماسکارپونه بدون نمک مخصوص دسر و شیرینی است. به جای آن می توانید از پنیر ویلی و اسپونی استفاده کنید.

طرز تهیه دسر سه طبقه انار

ابتدا کیک را با چنگال یا با دست له می کنیم.

کیک را خرد کنید

پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و مایع شفاف شود.

طرز تهیه ژله دسر انار سه لایه

ژله را در یک سوم پیمانه یا ظرف های دسر می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

دسر

در همین حین خامه و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا یکدست و سفت شود.

سپس داخل قیف یا کیسه فریزر که گوشه آن سوراخ شده بریزید و روی ژله های بسته را با یک لایه بپوشانید.

لایه دوم دسر شب یلدا

روی خامه یک لایه پودر کیک بریزید.

دسر لایه لایه شب یلدا

روی دسر را با دانه های انار و نعنا یا پونه کوهی تزئین می کنیم.

دسر انار شب یلدا

آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

فیلم کوتاه طرز تهیه دسر شب یلدا



مجله ازدواج