دسر سه لایه انار یک دسر شیک برای مهمانی شب یلدا است. این دسر می توانید این غذای خوشمزه را به صورت تکی یا در قالب تهیه کرده و به دلخواه تزیین و سرو کنید.
کیک شکلاتی یا وانیلی | کافی |
پودر ژله انار | یک بسته |
پنیر ماسکارپونه | 100 گرم |
خامه صبحانه یا شیرینی | 2 قاشق غذاخوری |
نارنجک | تزئین کنید |
برگ نعنا | تزئین کنید |
ملاحظات
اگر برای پخت کیک وانیلی یا شکلاتی وقت ندارید، می توانید از کیک شکلاتی آماده یا کیک ساده استفاده کنید.
پنیر ماسکارپونه بدون نمک مخصوص دسر و شیرینی است. به جای آن می توانید از پنیر ویلی و اسپونی استفاده کنید.
طرز تهیه دسر سه طبقه انار
ابتدا کیک را با چنگال یا با دست له می کنیم.
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و مایع شفاف شود.
ژله را در یک سوم پیمانه یا ظرف های دسر می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
در همین حین خامه و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا یکدست و سفت شود.
سپس داخل قیف یا کیسه فریزر که گوشه آن سوراخ شده بریزید و روی ژله های بسته را با یک لایه بپوشانید.
روی خامه یک لایه پودر کیک بریزید.
روی دسر را با دانه های انار و نعنا یا پونه کوهی تزئین می کنیم.
آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.