
انتشار: آذر 28، 1403
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
مجله ازدواج
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
طرز تهیه دسر انار شب یلدا (دسر سه لایه) • تصویر از مجله زندگی
در این قسمت از آموزش آشپزی از مجله ازدواج طرز تهیه دسر انار شب یلدا خواهید دید که دسری شیک و مناسب است میز ناهار خوری یلدا با هم در بخش دسر و شب یلدا دسرهای دیگر مناسب جشن یلدا را ببینید.
کرم: | دو فنجان |
پودر قند: | یک تا یک و نیم فنجان |
پنیر ماسکارپونه: | 350 گرم |
وانیل: | نصف قاشق چایخوری |
پودر ژله انار: | یک بسته |
آب انار طبیعی: | یک پیمانه |
آب جوش: | سه چهارم پیمانه |
دانه های انار: | یک پیمانه |
پودر ژله انار (برای رویه دسر): | یک بسته |
آب جوش (برای رویه دسر): | یک پیمانه |
آب انار طبیعی (برای رویه دسر): | یک پیمانه |
دانه های انار برای تزئین (برای روی دسر): | به اندازه لازم |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه دسر انار در شب یلدا:
- پودر ژله انار و آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید کاملا حل شود سپس آب انار را اضافه کنید و کنار بگذارید.
- خامه را با شکر با همزن برقی بزنید تا یکدست شود سپس پنیر خامه ای و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
- نیمی از مواد کاسترد را به عنوان لایه زیرین بین ظروف سرو تقسیم کرده و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا نیمه بسته شود.
- بقیه مواد را با ژله ای که آماده کرده اید مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس دانه های انار را اضافه کنید و در یک لایه میانی داخل ظرف های سرو پخش کنید.
- دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
برای لایه رویی دسر انار شب یلدا:
پودر ژله را با آب در حال جوش مخلوط کرده و کاملا حل کنید سپس آب انار را اضافه کنید و در لایه آخر مواد را در ظرف های سرو تقسیم کنید.
آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود و در انتها روی آن را با دانه های انار تزئین کنید.
مجله ازدواج