طرز تهیه دسر انار شب یلدا (دسر سه لایه) • تصویر از مجله زندگی
انتشار: آذر 28، 1403
بروزرسانی: 23 خرداد 1404

طرز تهیه دسر انار شب یلدا (دسر سه لایه) • تصویر از مجله زندگی


دسر انار شب یلدا

در این قسمت از آموزش آشپزی از مجله ازدواج طرز تهیه دسر انار شب یلدا خواهید دید که دسری شیک و مناسب است میز ناهار خوری یلدا با هم در بخش دسر و شب یلدا دسرهای دیگر مناسب جشن یلدا را ببینید.

مواد لازم برای دسر انار شب یلدا:

کرم:دو فنجان
پودر قند:یک تا یک و نیم فنجان
پنیر ماسکارپونه:350 گرم
وانیل:نصف قاشق چایخوری
پودر ژله انار:یک بسته
آب انار طبیعی:یک پیمانه
آب جوش:سه چهارم پیمانه
دانه های انار:یک پیمانه
پودر ژله انار (برای رویه دسر):یک بسته
آب جوش (برای رویه دسر):یک پیمانه
آب انار طبیعی (برای رویه دسر):یک پیمانه
دانه های انار برای تزئین (برای روی دسر):به اندازه لازم
آماده سازی:
زمان پخت:
کل زمان پخت:

طرز تهیه دسر انار در شب یلدا:

  1. پودر ژله انار و آب جوش را با هم مخلوط کنید و بگذارید کاملا حل شود سپس آب انار را اضافه کنید و کنار بگذارید.
  2. خامه را با شکر با همزن برقی بزنید تا یکدست شود سپس پنیر خامه ای و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. نیمی از مواد کاسترد را به عنوان لایه زیرین بین ظروف سرو تقسیم کرده و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا نیمه بسته شود.
  4. بقیه مواد را با ژله ای که آماده کرده اید مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس دانه های انار را اضافه کنید و در یک لایه میانی داخل ظرف های سرو پخش کنید.
  5. دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

برای لایه رویی دسر انار شب یلدا:

پودر ژله را با آب در حال جوش مخلوط کرده و کاملا حل کنید سپس آب انار را اضافه کنید و در لایه آخر مواد را در ظرف های سرو تقسیم کنید.

آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود و در انتها روی آن را با دانه های انار تزئین کنید.



مجله ازدواج