طرز تهیه داود پاشا مجلسی و خورش ترکی اصل[فیلم] • تصویر مجله زندگی


خورش داود پاشا یکی از خورش های لذیذ ترکی است که طعم آن مشابه است خورش فسنجاناو در ایران طرفداران زیادی دارد. قطعا رفته طرز تهیه انواع خورش خوشمزه و مجلسی هم ببینید.

خورش داوود پاشا

مواد لازم برای تهیه خورش داود پاشا

گوشت چرخکرده 250 گرم
یک پیاز 2 اتاق
رب انار 2-3 قاشق غذاخوری سر کامل
نعناع خشک یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه همانطور که می خواستم
روغن به میزان لازم
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه خورش داوود پاشا

پیاز را رنده کنید و آبکش کنید.

با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

کمی زردچوبه اضافه کنید تا خوش رنگ تر شود.

رب انار را با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید.

نعناع خشک را اضافه کنید و به مدت 5-6 ثانیه در روغن تفت دهید.

مراقب باشید زیاد سرخ نشود تا تلخ شود.

رب انار را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا بجوشد.

وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید.

از گوشت به اندازه گردو درست می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.

تمام سطح کلکالی باید طلایی شود.

نخود را به خورش اضافه کرده و تفت دهید.

خورش داود پاشا زیاد مایع نباشد.

درب ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم بپزید و اجازه دهید خورش داخل روغن بیفتد.

هنگام سرو می توانید برنج را با زعفران و خورش را با بادام و پسته تزئین کنید.

تزیین خورش داود پاشا

طرز تهیه فیلم خورش داودپاشا

خورشت داوود پاشا مجلسی خوشمزه است

بهتر است گوشت چرب نباشد تا شکل کوفته ها تغییر نکند.

در صورت تمایل پودر سیر یا پودر دارچین را به گوشت اضافه کنید.

می توانید یک یا دو قاشق گردوی آسیاب شده را به خورش داوود پاشا اضافه کنید.

برخی برای این خورش از یک لیوان آب انار و یک لیوان آب استفاده می کنند.

اگر خورش ملایم یا شیرین دوست دارید و رب انار ترش است، شکر را به خورش اضافه کنید.

می توانید یک قاشق آرد نخودچی را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

علاوه بر نعناع خشک، برخی دو قاشق سبزی سیاه شده نیز اضافه می کنند.

اگر زمان کافی برای تهیه خورش ندارید، اجازه ندهید گوشت استراحت کند.

برای غلیظ شدن خورش می توانید بعد از تفت دادن پیاز، یک قاشق آرد سفید را تفت دهید.

پیاز و آرد را زیاد سرخ نکنید، فقط تا زمانی که طلایی شود.

اگر رب انارتان شیرین است اما خورش ترش دوست دارید، می توانید کمی آب تمبر هنری به آن اضافه کنید.



مجله ازدواج