طرز تهیه خورش انار گیلانی با گوشت قلقلی • مجله زندگی تصویر


خورش انار یکی از خورش های سنتی و پرطرفدار شمالی و گیلانی است که با گوشت قلقلی و پودر گردو و رب انار تهیه می شود و مانند خورش فسنجان آبکی نیست.

مواد لازم برای تهیه خورش انار گیلانی

سبزیجات معطر سرخ شده (گشنیز، نعناع، ​​جعفری، چوچاق و خالوش) 3 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده چند قاشق غذاخوری حدود 200 گرم
یک پیاز یک عدد بزرگ یا دو عدد متوسط
سبزیجات معطر خشک شده برای داخل گوشت یک قاشق غذا خوری
رب انار ترش و شیرین 2 قاشق غذاخوری
آجیل زمینی 200 تا 300 گرم
زردچوبه، نمک و فلفل همانطور که می خواستم
آب سرد 3 لیوان
یخ چند تکه
روغن به میزان لازم
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه خورش انار گیلانی

یک پیاز متوسط ​​یا نصف پیاز بزرگ را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید.

آجیل آسیاب شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

رب انار را اضافه کرده و تفت دهید.

سپس سه لیوان آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مغزها روغن بگیرند.

در مدت زمان پخت دو یا سه تکه یخ اضافه کنید تا مغزها سریعتر روغن را برگردانند.

سپس سبزیجات را اضافه کرده، هم بزنید و حدود نیم ساعت تفت دهید.

بقیه پیاز را رنده کنید و مقداری آب آن را بگیرید.

با گوشت چرخ کرده، یک قاشق سبزی معطر، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید.

گوشت را به اندازه گردو خرد کنید و در روغن سرخ کنید.

نخود را به خورش اضافه کنید.

نمک و فلفل بزنید و بگذارید خورش انار روی حرارت ملایم خوب بپزید تا جا بیفتد و داخل روغن بیفتد.

خورش انار، خورش انار

هنر و تکنیک درست کردن خورش انارابیج شمالی

از این نسبت سبزیجات در تهیه خورش انار شما می توانید استفاده کنید:

50 گرم سبزی سبز، 80 گرم جعفری، 50 گرم خالواش، چند برگ نعنا و چند برگ چوچاگ

در صورت در دسترس نبودن چوچاق و خالوش از سه گیاه معطر (نعنا، ریحان، گشنیز و جعفری) استفاده کنید.

می توانید کلکال ها را در روغن یا بدون سرخ کردن به آرامی روی حرارت کم سرخ کنید خورش هویج برای اضافه کردن.

می توانید از آب انار بپزید خورش انار اگر در دسترس نبود از رب انار استفاده کنید.

در صورت تمایل کمی تره به سبزیجات اضافه کنید.

بعضی ها گلپر را به خورش هویج اضافه می کنند.

در صورت تمایل یک قاشق سبزی چوچک خشک یا تازه خرد شده و خالواش را به گوشت اضافه کنید.

برخی افراد از کوتکوتو و وارنبو برای طعم بیشتر خورش انار استفاده می کنند.



مجله ازدواج