طرز تهیه حلوای براونی، دسر معطر و با طعم کاکائویی مناسب ماه مبارک رمضان • تصویر از مجله زندگی
انتشار: فروردین 02، 1402
بروزرسانی: 03 تیر 1404

طرز تهیه حلوای براونی، دسر معطر و با طعم کاکائویی مناسب ماه مبارک رمضان • تصویر از مجله زندگی


راز خوشمزه بودن حلوای براونی این شامل سرخ کردن آرد روی حرارت ملایم برای مدت طولانی است. در این دستور شیر و شکر برای شربت حلوا استفاده شد، در صورت تمایل می توانید از آب و شکر استفاده کنید.

حلوای براونی

مواد لازم برای تهیه حلوا براونی

ارد2 لیوان (دسته فرانسوی قرمز)
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری سر صاف
کره2 قاشق غذاخوری سر پر
روغن مایعکمی بیش از نصف اندازه بوقلمون باریک
قندیک و نیم لیوان
شیر نرسه لیوان

حجم لیوان 200 میلی لیتر و شیشه 125 میلی لیتر است.

طرز تهیه حلوا با طعم براونی

شیر و شکر را در ظرفی بریزید و حرارت دهید تا شکر حل شود (شیر را نجوشانید).

روغن و کره را در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.

کره و روغن در ماهیتابه

آرد را اضافه کرده و تفت دهید.

آرد حلوا را تفت دهید

با قاشق چوبی مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند.

آرد حلوا را تفت دهید

چون حرارت کم است، مدتی طول می کشد تا آرد خوب برشته شود و به شکل توپ یکدست در بیاید.

تغییر رنگ آرد

وقتی روغن افتاد و رنگ آن تغییر کرد، شربت شیر \u200b\u200bو شکر را اضافه کنید.

شربت شیر \u200b\u200bرا اضافه کنید

همانطور که در شربت می ریزید، حلوا را مدام با همزن دستی هم بزنید.

سپس پودر کاکائو را اضافه کنید.

پودر کاکائو را اضافه کنید

مدام با حرارت ملایم هم بزنید تا شربت و کاکائو در کل حلوا پخش شود.

حلوای براونی

وقتی شربت جذب حلوا شد آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید.

وقتی داغ شد سرو کنید.

نوش جون

نصیحت: در صورت تمایل کمی پودر هل به همراه پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.

اگر قصد تهیه حلوای نذری، مهمانی افطاری یا مراسم خاص را دارید، مطلب زیر به شما کمک می کند تا آن را به زیبایی هر چه بیشتر تزیین کنید.

منبع: @ikosun_mutfagi



مجله ازدواج