
بروزرسانی: 03 تیر 1404
طرز تهیه حلوای براونی، دسر معطر و با طعم کاکائویی مناسب ماه مبارک رمضان • تصویر از مجله زندگی
راز خوشمزه بودن حلوای براونی این شامل سرخ کردن آرد روی حرارت ملایم برای مدت طولانی است. در این دستور شیر و شکر برای شربت حلوا استفاده شد، در صورت تمایل می توانید از آب و شکر استفاده کنید.
ارد | 2 لیوان (دسته فرانسوی قرمز) |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری سر صاف |
کره | 2 قاشق غذاخوری سر پر |
روغن مایع | کمی بیش از نصف اندازه بوقلمون باریک |
قند | یک و نیم لیوان |
شیر نر | سه لیوان |
حجم لیوان 200 میلی لیتر و شیشه 125 میلی لیتر است.
طرز تهیه حلوا با طعم براونی
شیر و شکر را در ظرفی بریزید و حرارت دهید تا شکر حل شود (شیر را نجوشانید).
روغن و کره را در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
آرد را اضافه کرده و تفت دهید.
با قاشق چوبی مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند.
چون حرارت کم است، مدتی طول می کشد تا آرد خوب برشته شود و به شکل توپ یکدست در بیاید.
وقتی روغن افتاد و رنگ آن تغییر کرد، شربت شیر \u200b\u200bو شکر را اضافه کنید.
همانطور که در شربت می ریزید، حلوا را مدام با همزن دستی هم بزنید.
سپس پودر کاکائو را اضافه کنید.
مدام با حرارت ملایم هم بزنید تا شربت و کاکائو در کل حلوا پخش شود.
وقتی شربت جذب حلوا شد آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید.
وقتی داغ شد سرو کنید.
نوش جون
نصیحت: در صورت تمایل کمی پودر هل به همراه پودر کاکائو به مواد اضافه کنید.
اگر قصد تهیه حلوای نذری، مهمانی افطاری یا مراسم خاص را دارید، مطلب زیر به شما کمک می کند تا آن را به زیبایی هر چه بیشتر تزیین کنید.
منبع: @ikosun_mutfagi
مجله ازدواج