
انتشار: فروردین 12، 1402
بروزرسانی: 03 تیر 1404
مجله ازدواج
بروزرسانی: 03 تیر 1404
طرز تهیه جوجه کباب فوری قابلمه ای • تصویر از مجله Life
طعم مرغ تابه ای بسیار لذیذ شبیه مرغ کبابی است که توصیه می کنم یک بار امتحان کنید و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.
جوجه | نیم کیلو |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
زیتون (برای تزئین) | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
زعفران (ساییده شده) | نصف قاشق چایخوری |
آب لیمو | به مقدار لازم |
2 عدد پیاز | 2 عدد پیاز |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه مرغ تابه ای
1- ابتدا پیاز را رنده می کنیم و تمام آب آن را می گیریم و روی مرغ های تمیز شده می ریزیم و 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن ها اضافه می کنیم و مقداری زعفران آب می کنیم و روی آن می ریزیم و مواد را در ظرف دربسته برای حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
2- روغن زیتون را در تابه ای نچسب درب دار گرم کنید و مرغ های کبابی را داخل آن بریزید و در ظرف قرار دهید و هر 10 دقیقه مرغ ها را بچرخانید تا آب مرغ های کبابی گرفته شود و داخل روغن بریزد. نمک و دانه های زیتون را به غذا بریزید و بعد از دو دقیقه از روی حرارت بردارید.
نکاتی برای خوشمزه تر کردن مرغ سوخاری
- در صورت تمایل به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
- بهتر است جوجه ها را یک شب در یخچال بگذارید تا خوشمزه تر شوند.
- در صورت تمایل، افزودنی های دیگری مانند برگ بو، فلفل دلمه ای، سیر و غیره را اضافه کنید. جوجه.
- این نوع مرغ بهتر است با کره و نان سرو شود.
مجله ازدواج