طرز تهیه جوجه کباب فوری قابلمه ای • تصویر از مجله Life
انتشار: فروردین 12، 1402
بروزرسانی: 03 تیر 1404

طرز تهیه جوجه کباب فوری قابلمه ای • تصویر از مجله Life


طعم مرغ تابه ای بسیار لذیذ شبیه مرغ کبابی است که توصیه می کنم یک بار امتحان کنید و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

طرز تهیه مرغ تابه ای

جوجهنیم کیلو
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
زیتون (برای تزئین)به مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
زعفران (ساییده شده)نصف قاشق چایخوری
آب لیموبه مقدار لازم
2 عدد پیاز2 عدد پیاز
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه مرغ تابه ای

1- ابتدا پیاز را رنده می کنیم و تمام آب آن را می گیریم و روی مرغ های تمیز شده می ریزیم و 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن ها اضافه می کنیم و مقداری زعفران آب می کنیم و روی آن می ریزیم و مواد را در ظرف دربسته برای حداقل به مدت 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

2- روغن زیتون را در تابه ای نچسب درب دار گرم کنید و مرغ های کبابی را داخل آن بریزید و در ظرف قرار دهید و هر 10 دقیقه مرغ ها را بچرخانید تا آب مرغ های کبابی گرفته شود و داخل روغن بریزد. نمک و دانه های زیتون را به غذا بریزید و بعد از دو دقیقه از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه مرغ تابه ای

نکاتی برای خوشمزه تر کردن مرغ سوخاری

  1. در صورت تمایل به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
  2. بهتر است جوجه ها را یک شب در یخچال بگذارید تا خوشمزه تر شوند.
  3. در صورت تمایل، افزودنی های دیگری مانند برگ بو، فلفل دلمه ای، سیر و غیره را اضافه کنید. جوجه.
  4. این نوع مرغ بهتر است با کره و نان سرو شود.


مجله ازدواج