
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
طرز تهیه جوجه کبابی ترش گیلانی • تصویر از مجله زندگی
ابتدا مرغ را به قطعات کوچک و به اصطلاح قوطی کبریت برش دهید.
برای اینکه جوجه ها به سیخ های چوبی نچسبند باید سیخ ها را به روغن مایع آغشته کنیم. امیدواریم این غذای خوشمزه نوردیک را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
مجله ازدواج
سپس با پیاز رنده شده، فلفل خرد شده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مخلوط کنید تا مزه دار شود.
به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود.
سپس تکه های مرغ را روی سیخ های چوبی می چینیم و در تابه چدنی می گذاریم تا بپزند.
طرز تهیه مرغ کبابی ترش گیلانی:
در این مرحله شعله گاز باید در پایین ترین سطح باشد.
در ظرفی جداگانه آجیل آسیاب شده را با سبزیجات خرد شده و آب پرتقال مخلوط می کنیم.
طرز تهیه مرغ ترش
مرغ ترش یا جوجه کبابی ترش یکی از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرفداران زیادی دارد. همانطور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان مرغ) است و غذا کبابی است. با تصویر مجله Life همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش و شیرین:
- 2 عدد سینه مرغ
- 1 عدد پیاز
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- آجیل 200 گرم
- گشنیز و نعنا 100 گرم
- سیر 2 حبه
- آب پرتقال 3 قاشق غذاخوری
- روغن، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پس از آماده شدن جوجه ها، مواد را روی مرغ ها بریزید و اجازه دهید 20 دقیقه بپزند.