طرز تهیه ترشی مخلوط خوشمزه خانگی [ سه روش جدید ] • تصویر مجله زندگی


فصل پاییز ترشی پرتاب، بالاتر از همه، ترشی خانگی خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد و همه دوست دارند آن را بخورند. در این پست سه روش آماده سازی وجود دارد ترشی خانگی تقدیم به شما عزیزانم. با ما بمان.

این ترشی مخلوط است، ترشی بادمجان هم داریم که فقط از بادمجان و سبزی استفاده می شود. عطر و طعم آن شگفت انگیز است زیرا من از بادمجان کبابی در آن استفاده کردم. به طور سنتی، بادمجان را می توان با سرکه و آب پخت، اما من دوست دارم عطر کبابی داشته باشد. امیدوارم این ترکیب ترشی خانگی از بادمجان و سبزیجات سبز معطر را دوست داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی خانگی

بادمجان 5 تکه
گل کلم کوچک نصف 1 عدد
هویج 2 اتاق
سبزیجات ترشی خرد شده (شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، شوید و نعناع) 5 قاشق غذاخوری
سیر 3 قرص
فلفل سبز تند 1-2 عدد
دانه های سیاه نصف قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
نمک کافی
سرکه 1 لیتر (4 لیوان)

طرز تهیه ترشی خانگی

بادمجان ها را شسته و روی شعله پخش کنید یا روی حرارت مستقیم شعله گاز کبابی کنید تا مغز بادمجان ها نرم و پخته شود و پوست آن سیاه شود.

اگر از باربیکیو یا شعله استفاده کنید چه بهتر. بادمجان های کبابی را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آن ها را بگیرید.

نقطه : برای اینکه پوست بادمجان‌های کبابی را به راحتی جدا کنید، وقتی بادمجان‌ها داغ شدند، آن‌ها را در کیسه فریزر بگذارید و در آن را ببندید تا خنک شوند. سپس پوست کندن آن آسان تر است.

ترشی مجلسی، ترشی مخلوط

بادمجان ها را سرخ کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود. از بادمجان بدون تخم مرغ استفاده کنید. بادمجان های من متأسفانه تخم مرغ زیادی داشتند.

هویج را پوست گرفته و رنده یا ریز خرد کنید.

گل کلم را بعد از شستن خرد کرده و اجازه دهید کاملاً رطوبت آن را بگیرد.

فلفل دلمه ای و سیر را ریز خرد کنید. این دو را با هم در آسیاب ریختم.

سبزیجات ترشی را ریز خرد کنید. سبزیجاتم را خشک کرده بودم و در آسیاب به صورت پودر درآورده بودم. لازم نیست سبزی را خشک کنید. این برای از بین بردن رطوبت کافی است.

اجازه دهید رطوبت همه سبزی ها گرفته شود وگرنه باعث کپک زدن ترشی می شود.

تمام سبزیجات خرد شده را در ظرفی بریزید و سیاه دانه ها، زردچوبه و نمک را اضافه کنید.

نیازی به ترشی ادویه نیست چون روی طعم کبابی بادمجان تاثیر می گذارد اما در صورت تمایل می توانید مقداری هم اضافه کنید.

مواد را مخلوط کنید. سرکه را اضافه کنید و هم بزنید.

ترشی مجلسی، ترشی مخلوط

ممکن است به مقدار کامل سرکه نیاز نداشته باشید. ترشی نباید مایع باشد.

ترشی را داخل شیشه بریزید و در را محکم ببندید و بگذارید ترشی جا بیفتد.

ترشی مجلسی، ترشی مخلوط

ترشی مجلسی، ترشی مخلوط

حدود یک هفته تا ده روز فرصت دهید تا برسد.

نوش جان

روشی آسان برای تهیه ترشی خانگی

تهیه این ترشی خانگی آسان است و می توانید در کمترین زمان آن را انجام دهید.

عناصر

بادمجان 1 کیلوگرم
750 گرم گوجه فرنگی خام
200 گرم فلفل سبز تند
1 دسته برگ نعناع
سرکه

ترشی مجلسی، ترشی مخلوط

طرز تهیه

بادمجان، گوجه فرنگی، فلفل و سبزیجات با غذاساز خرد یا خرد می شوند.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و به مقدار دلخواه نمک اضافه کرده و در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن سرکه بریزید.

بگذارید یک تا ده هفته بماند.

این ترشی را می توان با آب درست کرد، اما ماندگاری آن کوتاه است، ۷ تا ۱۰ روز در یخچال.

ترشی مجلسی، ترشی مخلوط

روش دیگری برای تهیه ترشی خانگی

عناصر

بادمجان یک کیلو
سبزیجات معطر تمیز شده نیم کیلو
یک فلفل سبز
یک فلفل قرمز
یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
50 گرم فلفل سبز
3 عدد هویج
کلم سفید 250 گرم
یک کیلو سرکه
یک قاشق غذاخوری ادویه ترشی
یک قاشق غذاخوری نعناع خشک
یک قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
یک قاشق غذاخوری زردچوبه

طرز تهیه

– سبزی های معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعناع و … است که آنها را کاملا خرد می کنیم.
– بادمجان را با پوست در یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
– سیر و بادمجان را با هم له کنید.
– کلم، هویج، فلفل سبز، فلفل قرمز و چیلی سبز را کاملا خرد کرده و به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. اگر فلفل سبز استفاده شده خیلی داغ است، مقدار آن را کم کنید.
– سبزیجات معطر، ترشی ادویه، نمک، زردچوبه، نعناع و پونه کوهی خشک را با هم ترکیب می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
– به تمام مواد فوق سرکه اضافه کنید و مرتب هم بزنید. حالا ترشی آماده است.



مجله ازدواج