طرز تهیه ترشی بندری خانگی مانند بازاری (2 روش) • تصویر از مجله زندگی


در سریال آموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی با طرز تهیه ترشی بندری که یکی از خوش عطرترین و خوش طعم ترین ترشی ها برای خدمت به اقوام و دوستان شماست مجله ازدواج هستند.

بندر مارینیت شده

مواد لازم برای تهیه ترشی بندری خانگی

گوجه فرنگی یا آب گوجه فرنگی 3 لیتر یا 5 کیلوگرم
بادمجان 1 کیلوگرم
گل کلم 500 گرم
هویج 500 گرم
کرفس 200 گرم
خیار 200 گرم
سیر 100 گرم
فلفل تند 100 گرم
ادویه کاری 2 قاشق غذاخوری
گشنیز 2 قاشق غذاخوری
فرشته ای 1 قاشق غذاخوری
دانه های سیاه 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
سرکه به میزان لازم
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه ترشی بندری خانگی فوری با آب گوجه فرنگی و بادمجان

1- بادمجان را با پوست به مدت 10 دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را بردارید.

2- بقیه مواد را خرد کرده و در آب گوجه فرنگی و سرکه بجوشانید.

3- حرارت را خاموش کنید و زمان بگذارید تا مواد خنک شوند.

4- ادویه ها و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر شیر ترشی می خواهید در مخلوط کن بریزید.

5- بعد از 10 روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.


طرز تهیه ترشی بندری - ترشی زمستانی

مواد لازم برای تهیه ترشی ترشی مهرام:

  • تمر هندی: یک بسته
  • موسیر: 50 گرم
  • هویج: 3 عدد
  • خیار: 3 عدد
  • رب انار ترش: 1 لیوان
  • بادمجان متوسط: 3 عدد
  • سیر: گیاه
  • کرفس: ۲ تا ۳ ساقه
  • گل کلم: 1 کیلوگرم
  • فلفل سبز کوچک: 50 گرم
  • سیب زمینی ترشی: نیم کیلو
  • ادویه ترشی: یک تا دو قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: 5 عدد
  • آب گوجه فرنگی غلیظ: یک لیوان
  • سبزی معطر خرد شده (نعناع، ​​گشنیز، مرزه، ترخون): یک لیوان

ترشی های ترشی به سبک بازاری

چگونه بندر تمر هندی درست کنیم

– فلفل سبز را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

تمر هندی در ظرفی بریزید و مقداری سرکه روی آن بریزید و کاملاً هم بزنید سپس در آبکش بریزید و دانه ها را جدا کنید.

– گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچک خرد کنید.

– هویج، سیب زمینی و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

– برگ های کرفس را جدا کرده و به اندازه هویج خرد کنید.

– خیارها را خرد کنید (بدون پوست کندن) و در آبکش بریزید. روی آن نمک بپاشید و ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن از بین برود.

– موسیر خشک را به مدت 6-5 ساعت در آب خیس کنید و 2 تا 3 بار شسته و ریشه و ضایعات آن را جدا کرده و به درستی یا خرد شده استفاده کنید.

– گل کلم ها را جدا کرده و کاملا خرد کنید.

– ترشی سبزی معطر خرد شده را با تمام مواد فوق مخلوط کنید.

– بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به دلخواه به شکل حبه های شکر خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شوند. سپس بقیه مواد داغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

– ترشی جات، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ و غیره. تمر هندی سرکه رقیق شده را به مخلوط اضافه کنید.

– مخلوط آماده شده را در ظرف مخصوص ترشی ریخته و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

به میزان دلخواه به ترشی نمک اضافه کنید. استفاده از نمک بیشتر اگر شور نباشد باعث افزایش طول و کیفیت نگهداری ترشی می شود.



مجله ازدواج