بیف استروگانف این یک غذای روسی و یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است. این غذای لذیذ را می توانید شب قبل از مهمانی به عنوان پیش غذا بپزید و در زمان سرو به سادگی آن را گرم کنید. اگر می خواهید بیف استروگانف آن را به خوشمزه ترین و آسان ترین روش تهیه کنید، پیشنهاد می کنیم این دستور را امتحان کنید.
گوشت گوساله رشته ای آسیاب شده | 500 گرم |
پیاز نگینی خرد شده | یک عدد |
قارچ | 500 گرم |
کرم صبحانه صورتی | 200 گرم |
آرد ساده | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 30 گرم |
فلفل سیاه | همانطور که می خواستم |
نمک | همانطور که می خواستم |
سیب زمینی برای تزئین (اختیاری) | به همان اندازه که شما می خواهید |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
نقطه : اگر به عنوان پیش غذا آشپزی می کنید، می توانید این مقدار مواد را بیشتر در نظر بگیرید.
طرز تهیه بیف استروگانف
ابتدا گوشت را با کره و روغن روی حرارت زیاد تفت دهید.
گوشت را بردارید و پیاز را در همان ماهیتابه تفت دهید تا سبک شود.
آرد را اضافه کرده و تفت دهید.
گوشت را اضافه کنید و در آب جوش بریزید تا روی گوشت را بپوشاند.
در ظرف را ببندید و اجازه دهید گوشت ها خوب بپزند و به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت ملایم نرم شوند.
قارچ ها را خلال کرده و با فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید.
در پایان خامه و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی ها را با خرد کن یا رنده تبریزی نازک برش دهید.
برای حذف نشاسته در آب سرد بشویید.
روی حوله کاغذی خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا ترد شود.
بیف استروگانف با برنج
بیف استروگانف با پاستا
نمونه ای از گوشت گاو استروگانف
روش دیگری برای تهیه بیف استروگانف
عناصر
- گوشت چرخ کرده گوساله 1 کیلوگرم
- پیاز ناگینی 2 عدد خرد شده
- قارچ 400 گرم
- خامه صبحانه صورتی 200 گرم
- نمک به میل خود
- فلفل سیاه به میزان دلخواه
- پودر سیر به انتخاب شما
- سیب زمینی برای تزیین (در صورت تمایل) به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود.
گوشت را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کرده و یک لیوان آب جوش بریزید.
اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.
قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و وقتی از پخته شدن گوشت مطمئن شدید به گوشت اضافه کنید.
مراقب باشید غذا پر از آب نباشد و بعد از پخت فقط کمی آب گوشت باقی بماند.
وقتی قارچ ها کمی پخته شدند، حرارت را خاموش کنید.
خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر نمک اضافه کنید.
منبع: @foodiemaryam