انار خوشمزه یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که می تواند سفره را تزئین کند شب یلدا be بدون شک همه مهمانان بابت طعم و بافت بی نظیر این شیرینی به شما تبریک خواهند گفت.
نشاسته گل | 1 فنجان |
نشاسته ذرت | 1 قاشق چایخوری |
اب | 2 فنجان |
قند | 1 فنجان |
گلاب یا اسانس | 3 قاشق غذاخوری |
جوهر لیمو | یک انبردست |
پودر ژله قرمز با طعم دلخواه ترجیحا انار | 5 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل، آرد نخودچی یا آرد ساده، گردو، شکلات یا پسته برای تزیین | به مقدار مورد نیاز |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه باسلوق شب یلدا
نقطه : آماده کردن انار خوشمزه از نشاسته تازه استفاده کنید.
اگر شک دارید نشاسته را در دو لیوان آب سرد خیس کنید. به آن یک ربع زمان بدهید تا آرام شود.
سپس آب را روی نشاسته بریزید. در همین حین یک سینی یا ظرف پیرکس را با پنبه چرب و آرد بپاشید.
حالا نشاسته، آب، شکر، پودر ژله و آبلیمو را در یک قابلمه نچسب بریزید و با قاشق چوبی با احتیاط و به آرامی مخلوط کنید.
سپس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب به هم زدن ادامه دهید.
وقتی شروع به بخار کردن کرد حرارت را تا حد امکان کم کنید تا نشاسته پخته شود و بوی خامی آن از بین برود. (حدود بیست دقیقه)
حالا کره، روغن و گلاب را اضافه کنید. هم بزنید وقتی از کنار تابه جدا شد و وسط تابه جمع شد، حرارت را خاموش کنید.
بعد از پنج دقیقه آن را در ظرف پیرکس گذاشته و با کفگیر یا قاشق روی آن را بپوشانید شایسته مرتب کردن
پودر نارگیل را به آرامی با دستان خود فشار دهید. به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس با چاقوی خیس به شکل دلخواه برش میزنیم یا قالب میزنیم.
در پایان انار خوشمزه در آرد یا پودر نارگیل میغلتانیم و در ظرف دربسته در منزل نگهداری می کنیم.
نوش جان