در این قسمت از مجموعه آموزشی پخت غذاهای ایرانی با دستور پخت انار پلو شیرازی در خدمت شما دوستداران لذت و همراهان مجله Image de la Vie هستیم. یکی از غذاهایی که می توانید بخورید شب یلدا برای خدمت
برنج | 4 فنجان |
یک پیاز | 1 قطعه |
نارنجک | 2 فنجان |
کشمش | یک چهارم فنجان |
خلال پسته | 4 قاشق غذاخوری |
گشنیز خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و ادویه پیلویی | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه انار پلو در شب یلدا
ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده اید روی آتش بگذارید سپس آبکش کنید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید.
پس از آماده شدن پیاز، حرارت را کم کرده و کشمش را به همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلو و زعفران به پیاز اضافه کنید.
سپس حرارت را خاموش کنید و نارنجک به این مواد اضافه کنید. یک تکه نان به عنوان کف ماهیتابه کف تابه قرار دهید و برنج را با این مواد به صورت لایه لایه داخل تابه بریزید و بگذارید برنج بجوشد.
بعد از 25 تا 30 دقیقه انار پلو اماده ای