طرز تهیه انار پلو شیرازی برای شب یلدا • تصویر از مجله زندگی


در این قسمت از مجموعه آموزشی پخت غذاهای ایرانی با دستور پخت انار پلو شیرازی در خدمت شما دوستداران لذت و همراهان مجله Image de la Vie هستیم. یکی از غذاهایی که می توانید بخورید شب یلدا برای خدمت

مواد لازم برای تهیه انار پلو شیرازی

برنج 4 فنجان
یک پیاز 1 قطعه
نارنجک 2 فنجان
کشمش یک چهارم فنجان
خلال پسته 4 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه پیلویی به مقدار لازم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
آماده سازی:
زمان پخت:
کل زمان پخت:

طرز تهیه انار پلو در شب یلدا

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده اید روی آتش بگذارید سپس آبکش کنید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید.

پس از آماده شدن پیاز، حرارت را کم کرده و کشمش را به همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلو و زعفران به پیاز اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کنید و نارنجک به این مواد اضافه کنید. یک تکه نان به عنوان کف ماهیتابه کف تابه قرار دهید و برنج را با این مواد به صورت لایه لایه داخل تابه بریزید و بگذارید برنج بجوشد.

بعد از 25 تا 30 دقیقه انار پلو اماده ای

انار برنج



مجله ازدواج