طرز تهیه آرد سوخاری پانکو خانگی مثل آشغال • تصویر از مجله زندگی


می توانید با چاپستیک های کهنه و استفاده نشده این کار را انجام دهید آرد سوخاری پانکو یک رنگ تهیه کنید و مطمئن شوید که پختن غذاهای سرخ شده مانند میگو، ماهی، بی خطر است. شنیسلاستفاده از توپ و …

کروکت آرد سوخاری پانکو خانگی

حدود 200 گرم از 3 نان باگت آرد سوخاری به دست می آید.

مواد لازم برای تهیه آرد سوخاری پانکو

باگت 3 تکه
رنگ خوراکی مجاز 3 قطره
ادویه و حبوبات به انتخاب شما به مقدار مورد نیاز
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه آرد سوخاری رنگارنگ پانکو در خانه

نان ها را از روز قبل در فریزر بگذارید تا راحت تر آنها را رنده کنید.

نان را با رنده درشت رنده کنید.

سه قطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه را در یک لیوان آب حل کرده و داخل آبپاش بریزید.

نان ها را در سینی پهن کرده و روی آن ها رنگ اسپری کنید.

نان ها را کمی برگردانید و دوباره رنگ اسپری کنید.

همینطور ادامه دهید تا آرد سوخاری ها هم رنگ شوند.

روی یک حوله یا میز تمیز پهن کنید.

آن را در مکانی دور از گرد و غبار و هوا قرار دهید تا خشک شود.

در صورت تمایل نان را پس از خشک شدن با آسیاب خرد کنید.

فیلم تهیه آرد سوخاری پانکو رنگی

آرد سوخاری طعم دار

برای طعم دادن به آرد سوخاری پانکو می توانید از (نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، پودر آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز، حبوبات و …) استفاده کنید.

بعد از اضافه کردن ادویه ها، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.

آرد سوخاری پانکو

نکاتی برای درست کردن آرد سوخاری پانکو

می‌توانید ابتدا نان را ورقه‌ای برش دهید، خشک کنید و سپس پودر کنید.

برای رنگ دادن، رنگ را با نان در آسیاب بریزید.

بهتر است نان را زیاد نپاشید.

در صورت نداشتن چرخ نان می توانید نان را در زیپ بند گذاشته و با چرخ گوشت چرخ کنید.

در صورت تمایل می توانید داخل چاپستیک ها را خالی کنید.

می توانید نان ها را برش بزنید و در سینی فر بچینید و در فر 180 درجه به مدت 15-20 دقیقه خوب خشک کنید.

با این روش نان های خوشبو و خوش رنگ تری خواهید داشت.

طرز تهیه آرد سوخاری قرمز، سبز و نارنجی

اگر رنگ خوراکی ندارید یا نمی خواهید از آن استفاده کنید، مراحل زیر را دنبال کنید:

به پودر سوخاری پرتقالیچند پفک را با پودر انبه و پودر خردل بریزید.

به پودر سوخاری قرمز تجزیه پودر لب و پودر گوجه فرنگی استفاده کنید.

به آرد سوخاری سبز از ترکیب پودر آویشن و پودر جعفری استفاده کنید.

نگهداری آرد سوخاری

وقتی از خشک شدن پودر مطمئن شدید، آن را در ظرف یا ظرفی با درب محکم یا درپوش زیپ دار بریزید. سپس در یخچال یا در جای خشک و خنک نگهداری کنید.



مجله ازدواج