طرز تهیه آرد سوخاری خانگی مثل آشغال • تصویر از مجله Life


آرد سوخاری معمولاً برای سرخ کردن مرغ، ماهی یا میگو استفاده می شود، فرمول آماده سازی پیچیده ای ندارد. بسیاری از خانم های خانه دار از پودر سوخاری برای تهیه کوفته، کتلت و شام استفاده می کنند. آرد سوخاری از آسیاب کردن نان های حجیم خشک یا آرد سوخاری کاملا خشک به دست می آید. برای کاهش هزینه های سبد خانگی می توانید به جای تهیه آرد سوخاری آماده، آن را خالی کنید:

چگونه آرد سوخاری خانگی درست کنیم؟

آرد سوخاری خانگی

مواد لازم برای تهیه آرد سوخاری

نان (بزرگ یا برشته) به میزان لازم
در صورت تمایل فلفل، زردچوبه و زعفران به میزان لازم
آماده سازی:
زمان پخت و پز:
کل زمان پخت:

طرز تهیه آرد سوخاری در خانه:

برای تهیه آرد نان خانگی می توانید از هر نوع نان حجیم مانند نان فرانسوی استفاده کنید. باگت، نان همبرگر و استفاده کنید…
برای این کار بهتر است از نان های مانده و بیات استفاده کنید، ابتدا خمیر داخل نان را جدا کرده و درشت خرد کنید. بقیه نان را خرد کرده و در سینی فر قرار دهید. می توانید از مخلوط چند نوع نان استفاده کنید، فر را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و روشن کنید، سپس سینی نان را داخل آن قرار دهید و حدود 15-20 دقیقه صبر کنید تا نان کاملا برشته و گریل شود.
رنگ نان به هیچ وجه نباید تغییر کند. کافی است روی نان سفت شود و خوب تست شود.
بعد از آماده شدن نان ها اجازه دهید کمی خنک شوند سپس در مخلوط کن یا مخلوط کن بریزید یا با چرخ گوشت بزنید تا کاملا له شوند. ظرافت و درشتی پودر رو می تونید خودتون تهیه کنید حتی می تونید کاملا آرد بزنید البته به نظر من بهتره کمی درشت باشه تا غذاتون خوشمزه تر بشه!

آرد سوخاری خانگی

نکاتی برای درست کردن آرد سوخاری خانگی

  • بهترین آرد نان پودری است که از برش های نان تست به دست می آید! البته می توانید از نان تست کامل هم استفاده کنید، اما قسمت های کناری آن پودر خوشمزه تری به شما می دهد.
  • در صورت تمایل، آرد سوخاری را با نان های معمولی آماده کنید، البته نان های بزرگتر طعم بهتری دارند. فقط از خمیر داخل نان باگت می توانید آرد سوخاری درست کنید. برای این کار، هر بار که از نان باگت استفاده می کنید، خمیر را داخل آن نگه دارید و در زمان مناسب آن را به پودر سوخاری تبدیل کنید.
  • 4) بکینگ پودر آماده شده را در ظرف دربسته بریزید و در یخچال قرار دهید.
  • 5) در صورت تمایل فلفل، زردچوبه و زعفران را به پودر اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
  • 6)طرز تهیه آرد سوخاری کارخانه ای دقیقه هم همینطور با این تفاوت که پودر در دو مرحله گرم می شود چون نان های کارخانه ای فوق العاده کهنه هستند!!



مجله ازدواج