طرز تهیه آب نبات صدف / شیرینی رسانه ای • مجله ازدواج
انتشار: آذر 27، 1403
بروزرسانی: 09 اردیبهشت 1404

طرز تهیه آب نبات صدف / شیرینی رسانه ای • مجله ازدواج


آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

دستور پخت شیرینی صدف

آب نبات غذاهای دریایی یا آب نبات مدیا با ظاهری لایه لایه و صدفی مانند و طعمی شبیه به زولبیا بامیه این دسر شیک و خوشمزه را برای افطار آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی صدفی:

تخم مرغ:1 عدد
شیر:3/4 فنجان
ماست:3/4 فنجان
روغن مایع:3/4 فنجان
سرکه:1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر:2 قاشق چایخوری
آرد:حدود 4 تا 5 فنجان بسته به نیاز
آجیل ریز خرد شده:1 فنجان
نشاسته:به اندازه لازم
کره ذوب شده:113 گرم
شکر:3 فنجان
آب:3 فنجان
آماده سازی:
زمان پخت:
کل زمان پخت:

طرز تهیه شیرینی صدفی:

برای تهیه شربت، شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر و ماست را با هم مخلوط کنید. سپس سرکه و روغن مایع را به آن اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر خمیر چسبناک شد، کمی آرد اضافه کنید.

خمیر را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شود.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای
حالا خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. از هر تکه تکه هایی به اندازه نارنگی ببرید. حدود 13-14 گلوله خمیر بدست می آورید.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

روی میز کار کمی نشاسته بپاشید و هر یک از گلوله های خمیر را به اندازه یک بشقاب با وردنه باز کنید.

حتما از نشاسته استفاده کنید، زیرا نشاسته است که خمیر این لایه شیرینی را تشکیل می دهد.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

پس از باز کردن هر خمیر، آنها را روی هم قرار دهید. دو طرف هر لایه خمیر را کمی نشاسته بپاشید و با دست به طور یکنواخت پخش کنید (اما نشاسته زیاد نریزید).

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

بعد از اینکه تمام خمیرها را تمام کردید، دوباره با وردنه تمام لایه های خمیر را که روی هم چیده بودید با وردنه باز کنید تا خمیر گرد و بزرگی درست شود.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

حالا شروع به چرخاندن خمیر از یک طرف کنید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز و سر صاف (بدون دندانه) خمیر رول شده را برش دهید.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای
برش ها را به برش های 1 سانتی متری برش دهید. اگر برش ها را ضخیم تر کنید، کوکی ها خوب نمی شوند. برای بهترین نتیجه سعی کنید برش ها را نازک کنید.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

پس از بریدن هر قطعه، آن را روی کف دست قرار دهید و با دست دیگر کمی فشار دهید. سپس داخل هر برش کمی گردوی خرد شده بریزید.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

لبه های خمیر را کنار هم بیاورید سپس بیسکویت ها را در سینی فر قرار دهید.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

سعی کنید از کره کم استفاده کنید، زیرا کره خمیر را ترد و طلایی می کند و همچنین به لایه بندی کمک می کند.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

سپس، ورقه پخت را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت (حدود 175 درجه سانتیگراد) قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.

بعد از پخت، به محض اینکه بیسکویت ها از فر خارج شدند، شربت را روی آن ها بریزید.

توجه داشته باشید که شربت باید خنک و آب نبات داغ باشد.

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

آب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ایآب نبات صدف دار، آب نبات رسانه ای

توجه:

در شربت می توانید از زعفران، دارچین، هل یا هر ادویه دیگری که دوست دارید استفاده کنید. من از زعفران استفاده کردم اما اگر بخواهید می توانید شربت را ساده درست کنید.



مجله ازدواج