در مورد تغذیه باید مراقب باشید زیرا غذا دادن بیش از حد به آنها و گذاشتن آنها در ظرف باعث آلودگی آب و خطر برای ماهی می شود. سعی کنید مثل شما به مقدار خیلی کم و در سه وعده به آنها غذا بدهید و مقدار آن باید به گونه ای باشد که غذای اضافی در آب باقی نماند.
نکاتی که قبل از خرید ماهی قرمز عید باید بدانید
اولین مسئله ای که می تواند عامل بزرگی در طول عمر بیشتر ماهی باشد، زیستگاه آن است. ظروفی که ماهی در آنها فروخته می شود اغلب کوچک هستند و نباید اشتباه نگهداری ماهی در همان ظرف های کوچک انجام شود. ماهی نیاز به اکسیژن در آب دارد و این اکسیژن از طریق سطح هوایی که با آب در تماس است وارد آب می شود. هرچه سطح مقطع بالای باریک کوچکتر باشد، اکسیژن کمتری می تواند وارد آب شود. بنابراین سعی کنید تا حد امکان از ظروف کوچک برای نگهداری ماهی استفاده نکنید.
شرایط آب مناسب برای نگهداری ماهی قرمز:
در این مقاله به نکات مهم خرید، تغذیه و نگهداری ماهی قرمز می پردازیم.
نکات مهم در نگهداری ماهی قرمز عید
برای تعویض آب، لازم نیست یکباره آن را عوض کنید. در کمال آرامش، نیمی از آب را از ظرف خارج می کنیم سپس به تدریج آب خارج شده را با آبی که روز قبل نگه داشته ایم جایگزین می کنیم. در طول هفته باید 1 یا 2 بار آب آکواریوم را به این ترتیب تعویض کرد. در نگهداری طولانی مدت ماهی قرمز مقدار آب مورد نیاز برای هر تکه ماهی سرخ شده باید حداقل یک لیتر باشد و از ماسه رنگی و همچنین برای تزیین آکواریوم و آکواریوم استفاده نکنید.
دمای محیط برای نگهداری ماهی قرمز
بدن این ماهی شبیه ماهی کپور و آبگیر است. شکم و پهلوها نقره ای است و باله دمی هیچ نقطه سیاهی ندارد. تعداد فلس ها در خط جانبی آن 28 تا 32 است و قوس آبشش اول دارای 39 تا 50 خار در انواع توسعه یافته است. دهان این ماهی نیمه پایینی است و فلس های بدن آن بزرگ، ضخیم و دندانه دار است. صفاق در این نوع ماهی تیره است.
شرایط محیطی نگهداری ماهی قرمز
ظرف مناسب برای نگهداری ماهی قرمز
آبی که برای ماهی انتخاب می کنیم باید شرایط مناسبی داشته باشد. برای اطمینان از حذف کامل موادی مانند کلر، قبل از تعویض آب ماهی، آب آن را به مدت یک شبانه روز در ظرفی با دهانه گشاد نگه دارید و سپس استفاده کنید. هرگز نباید اجازه دهید ظروف ماهی کثیف شوند، این می تواند باعث بیماری، کاهش طول عمر و احتمالاً مرگ آنها شود.
نحوه تعویض آب ماهی قرمز:
1- ماهی قرمز را از مراکز معتبر تحت نظارت و کنترل دامپزشکی تهیه کنید.
2- از خرید ماهی از فروشندگانی که آن را در بسته بندی متراکم و در شرایط بهداشتی و بیولوژیکی نامناسب نگهداری می کنند خودداری کنید.
3- از خرید ماهی هایی که علائمی مانند باله های خمیده و خمیده، لکه های پنبه ای اطراف دهان یا سطح بدن، زخم یا لکه های سفید متمایل به خاکستری یا قرمز در سطح بدن آنها دیده می شود، بدن آنها رنگ پریده و رنگ پریده است. لکهها لکهدارند، لبههای بالهها ساییده و ساییده شده، ماهی بیقرار است و مدام بدن را میمالد بدون اینکه در یک جا باشد، چشمها از یک طرف یا دو طرف بیرون زده و فلسهای ماهی میریزد. اجتناب کردن.
نکات بهداشتی:
- افراد حساس با سابقه آلرژی باید هنگام تماس با ماهی از دستکش استفاده کنند.
- تمام افرادی که با ماهی یا آب آلوده در تماس هستند باید فوراً دست های خود را با آب و صابون بشویند.
- از دست زدن بچه ها به ماهی ها جلوگیری کنید و به آنها نکات بهداشتی را آموزش دهید که بعد از کار با آکواریوم چشم، صورت و دهان خود را پاک نکنند. اگر علائم پوستی و ناراحتی رخ داد، به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.
- از رها کردن ماهی های زینتی خود در رودخانه ها، تالاب ها و آب های آزاد جدا خودداری کنید.
- اگر علائم بیماری یا ناراحتی در ماهی ظاهر شد، ماهی بیمار باید فوراً از سایر ماهیان جدا شود تا از گسترش بیماری جلوگیری شود. بیست دقیقه نگه داشتن ماهی مریض در یک لیتر آب با اضافه کردن یک قاشق نمک می تواند برای برخی بیماری ها مفید باشد.
چه باید کرد، ماهی قرمز نمی میرد:
- به جای نگهداری ماهی در جوراب شلواری کوچک نامناسب، لازم است ماهی را در ظروف شیشه ای بزرگ مانند آکواریوم یا جوراب شلواری بزرگ شیشه ای مناسب نگهداری کنید تا علاوه بر احساس آزادی و راحتی، اکسیژن بیشتری در آب داشته باشد و تامین شود. شرایط زندگی برای ماهی
- از قرار دادن مخازن ماهی و آکواریوم در زیر نور مستقیم خورشید، نزدیک شومینه یا در آشپزخانه خودداری کنید.
- برای حمل ماهیان زینتی در بسته بندی های کوچک (کیسه های پلاستیکی برای این منظور مناسب است) باید دو برابر آب و هوا وجود داشته باشد. ماهی نباید بیش از 2 ساعت در این حالت بماند.