سس کنجد (سس تخته سنگ) عقاب این یک محصول مغذی، کاملا گیاهی و بدون گلوتن است که از گندم سیاه تهیه شده و دارای تمام خواص تغذیه ای است. کنجد (مانند فیبر، پروتئین، املاح، ویتامین ها و ترکیبات آنتی اکسیدانی) و به دلیل عدم افزودن روغن و تخم مرغ در فرمولاسیون آن، فاقد چربی و بدون کلسترول است. این سس ها در طعم های ساده، باربیکیو، چیلی و هزار جزیره ای تولید می شوند. عطر و طعم مطبوع این محصول سالم و کم کالری آن را برای انواع پیش غذاها و غذاهای ایرانی و خارجی و همچنین انواع سالادها و غذاهای رژیمی مناسب می کند.
کنجد این یک غذای بسیار سالم و مغذی است که در سراسر جهان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این دانه گیاهی حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است که برای حفظ سلامت بدن بسیار مهم است. همچنین کنجد دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که ممکن است به کاهش خطر بیماری های مزمن مانند سرطان کمک کند.
برای آشنایی بیشتر با نقش کنجد بر سلامتی سایت جامعه حلوا عقاب مقالات مربوط به این موضوع را ببینید.
درباره سس کنجد عقاب بیشتر بدانید
سس کنجد (سس ارده) عقاب این ماده غذایی سرشار از فیبر، پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی است. این سس کم چرب، کاملا گیاهی و بدون کلسترول است و می توان از آن به عنوان چاشنی بسیار خوشمزه، مدرن و سالم با انواع غذاهای ایرانی و خارجی در رژیم های غذایی مختلف استفاده کرد.
امروزه افراد برای رسیدن به وزن ایده آل دست به رژیم های غذایی مختلفی می زنند و در این رژیم ها به دلیل کاهش یا عدم استفاده از چاشنی های لذیذ مانند «سس های پرکالری» هیچ دستور غذایی ایده آلی وجود ندارد. از آنها . سس های پر کالری و چربی یکی از دلایل بالقوه افزایش وزن و بیماری های قلبی عروقی هستند. یکی از بهترین انواع سس های کم کالری سس کنجد است که بر پایه آرد است و به همین دلیل تمام خواص غذایی کنجد را دارد. نقش کنجد در سس کنجد (سس تخته سنگ) در کاهش قند خون و چربی سوزی، کاهش وزن و تناسب اندام افرادی که این سس را مصرف می کنند بسیار موثر است. علاوه بر این، این سس حاوی کلسیم، فسفر، آهن، ویتامین E، برخی ویتامین های گروه B و ترکیبات آنتی اکسیدانی است که علاوه بر تاثیر بر تناسب اندام، مواد ضروری بدن را تامین کرده و سیستم ایمنی را تقویت می کند.
نتیجه
فواید سس کنجد (سس ارده) برای سلامتی
شمول کنجد در رژیم غذایی، می تواند به کاهش وزن کمک کند. نزدیک به 80 درصد از اسیدهای چرب موجود در کنجد غیر اشباع هستند. علاوه بر بهبود سلامت قلب و عروق، رژیم های غذایی سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع ممکن است به کاهش وزن نیز کمک کنند. لیگنان های کنجد آنها حساسیت به انسولین را کاهش می دهند و سطح قند خون را کاهش می دهند، در حالی که فعالیت آنزیم های کبدی را افزایش می دهند که چربی را می شکنند و باعث افزایش چربی سوزی و فرآیندهای متابولیک می شوند.
نقش سس کنجد در رژیم غذایی سالم
امروزه به دلیل سبک زندگی و عادات غذایی نادرست، افزایش وزن و عدم آمادگی جسمانی به یکی از بزرگترین دغدغه های بشر تبدیل شده است. چاقی یکی از مشکلات عمده جوامع در حال توسعه و تهدیدی برای سلامت عمومی در سراسر جهان است که با خطر ابتلا به بیماری های مختلف همراه است. همانطور که مردم بیشتر از اثرات منفی چاقی برای سلامتی آگاه می شوند، بیشتر افراد سعی می کنند وزن خود را کنترل کنند و از طریق تغییر سبک زندگی و تغذیه سالم وضعیت جسمانی خود را بهبود بخشند. به همین دلیل، تغذیه سالم نقش حیاتی در کاهش وزن و آمادگی جسمانی دارد. در این مقاله به خواص تغذیه ای و سلامتی کنجد و نقش سس کنجد در کمک به کاهش وزن و تناسب اندام می پردازیم.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه گروه مراجعه کنید سس کنجد (سس اردک) عقابلطفا مراجعه کنید.