توضیح رئیسی درباره بررسی اعتراضات یارانه جدید
(۱۴۰۱/۰۴/۱۵) در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی که سهشنبه شب به ریاست سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارشی از روند رسیدگی به اعتراض کسانی که یارانه آنها در جریان اجرای طرح مردمی سازی یارانهها، قطع شده است، ارائه کرد.
در این گزارش با مرور شاخصهای تعیین دهکهای مشمول و دلایل حذف برخی خانوارها از شمول دریافت یارانه تاکید شده که به اعتراضات رسیدگی و پرداخت یارانه، به تناسب شاخصها مورد بازنگری قرار گرفته است.
اعلام نتایج اعتراض به “دهکبندی خانوار” طی یکی دو هفته آینده
(۱۴۰۱/۰۳/۲۱) معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره زمان اعلام نتایج اعتراضات ثبت شده پیرامون دهکبندی گفت: احتمالا نتایج نهایی اعتراضات تا پایان ماه و طی یکی دو هفته دیگر از طریق سامانه حمایت اعلام میشود و مردم میتوانند نتیجه بررسیها را مشاهده کنند.
دستور رئیس جمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت؛
کمکمعیشتی ماه اول به حساب مشمولان متقاضی تجدیدنظر در دهکبندیها، واریز شود
رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد، کمک معیشتی ماه اول به حساب تمامی افرادی که تا ماه قبل مشمول دریافت یارانه بوده اما در این مرحله کمک معیشتی دریافت نکردهاند و متقاضی تجدیدنظر در دهکبندی فعلی هستند، واریز شود.
به گزارش ایسنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد، کمک معیشتی ماه اول به حساب تمامی افرادی که تا ماه قبل مشمول دریافت یارانه بوده، اما در این مرحله کمک معیشتی دریافت نکردهاند و متقاضی تجدیدنظر در دهکبندی فعلی هستند، واریز شود.
یارانه معیشتی شامل من نشده کجا اعتراض کنم؟
امکان ثبت اعتراض به یارانه معیشتی فراهم شد
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فراهم شدن امکان ثبت اعتراض نسبت به یارانه تخصیصی از طریق «سامانه رسیدگی به درخواست کمک حمایت معیشتی و یارانه نقدی» خبر داد.
سامانه اعتراض به عدم دریافت یارانه معیشتی
در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع هم وطنان گرامی میرساند پیرو اصلاح نظام توزیع یارانهها، هم وطنانی که به هر دلیلی ابهام یا اعتراضی نسبت به یارانه اختصاص یافته دارند میتوانند به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه و ثبت اعتراض کنند.»
کسانی که به نحوه دهکبندی خود اعتراض دارند میتوانند از طریق سامانه جامع رفاه ایرانیان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (refahdb.mcls.gov.ir) اعتراض خود را ثبت کنند.
افرادی که یارانه ۴۰۰ هزار تومانی و ۳۰۰ هزار تومانی دریافت نکردند می توانند به سایت اعتراض به یارانه معیشتی مراجعه کنند.
🔹 ۳۰ درصد جمعیت کشور یارانه ۴۰۰ هزار تومانی را دریافت میکنند.
🔹 ۶۰ درصد جمعیت نیز یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دریافت میکنند.
🔹 ۱۰ درصد نیز بی نیاز از دریافت یارانه هستند.
افرادی که یارانه نگرفتند، سه ماه فرصت اعتراض دارند
📌وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
🔹معیشت و آرامش مردم دغدغه اصلی رئیسجمهور است؛ دشمن میخواهد حالا که قرار است یارانهها، مردمی و عادلانه توزیع شود با انتشار شایعه، آرامش شما را برهم بزند.
🔹مردم عزیز هر فردی به هر دلیلی مشمول دریافت نشده، ۳ماه فرصت اعلام دارد؛ یارانه، برای شما و مبلغ آن محفوظ است.
شمارههای پاسخگویی به سوالات مردم در خصوص «دهکبندی یارانهها»
شماره تلفن ۰۲۱۶۳۶۹ و شماره گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پاسخگویی به سؤالات در این زمینه در اختیار مردم گذاشته میشود.
ویدیو روش اعتراض به عدم پرداخت یارانه معیشتی و درخواست بازبینی
Video Credit Goes To Telegram Channel: @bourseonshows
بررسی استحقاق خانوارها برای دریافت کمک حمایت معیشتی بر چه مبنایی انجام می شود؟
وزیر تعاون و کار و رفاه اجتماعی معیار دهک بندی خانوار جهت دریافت یارانه معیشیتی را بازگو کرد.
❌ شرایط زیر مربوط به یارانه معیشتی قبلی هستش که از خود سایت hemayat.mcls.gov.ir حذف شده و به احتمال زیاد مبنای دهک بندی در یارانه معیشتی جدید نمی باشد. ❌
خانوارهایی که حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشند، مشمول کمک حمایت معیشتی نمیشوند:
خانوارهایی که اعضای آن دارای «واحد مسکونی»، «شغل» و «خودرو» به طور همزمان هستند یا خانوارهایی که دارای «دو واحد ملکی» هستندخانوارهایی که بیش از ۳ سفر خارجی غیرزیارتی هوایی (در چهار سال اخیر) داشتهاندخانوارهایی که دارای خودرو سواری به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیون تومان یا خودرو عمومی به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون تومان باشندکارفرمایانی که بیش از ۳ بیمه پرداز داشته باشندخانوارهایی که ارزش ملک آنها در تهران و کلانشهرها یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و در سایر شهرها ۹۰۰ میلیون تومان باشدگیرندگان تسهیلات بانکی به مبلغ جمعاً بیش از ۳۰۰ میلیون تومان که در حال بازپرداخت اقساط باشندخانوارهایی که مجموع درآمد ماهانه آنها با توجه به تعداد اعضای خانوار بیشتر از مبالغ زیر باشد:۱ نفره: ۴ میلیون تومان۲ نفره: ۵ میلیون تومان۳ نفره: ۶ میلیون تومان۴ نفره: ۷ میلیون تومان۵ نفره و بیشتر: ۸ میلیون تومان
زمان ثبت نام از متقاضیان یارانه جدید، جاماندگان یارانه و افرادی که از یارانه انصراف داده بودند (منصرفین دوره قبل)
به گزارش اداره کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی سازمان هدفمندسازی یارانهها، ثبتنام از متقاضیان دریافت یارانه شامل افراد جدید و جامانده در راستای تکلیف مقرر در جزء ۱ بند ص تبصره ۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و در راستای مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها از سوی سازمان هدفمندسازی یارانهها آغاز شد.
سرپرستان خانوارهایی که تاکنون از گرفتن یارانه جاماندهاند و یا متقاضی جدید دریافت یارانه میباشند، ابتدا لازم است برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت ثبت نام خود کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* را شماره گیری نمایند و سپس با مراجعه به آدرس اینترنتی my.gov.ir نسبت به ثبت درخواست برقراری یارانه خانوار خود اقدام کنند. متقاضیان برای ثبتنام، نیازی به مراجعه حضوری به هیچ سازمانی را ندارند.
زمان ثبتنام از متقاضیان جدید یارانه و جامانده بر اساس آخرین رقم سمت راست کدملی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۷ و ۲۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۱ برای اعداد زوج و همچنین روز های پنجشنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برای اعداد فرد از طریق این درگاه میباشد.
درصورتی که این متقاضیان به هر دلیلی موفق به انجام ثبتنام در روزهای یادشده نشوند، میتوانند در روز شنبه ۳۱ اردیبهشت و یکشنبه ۱ خرداد ماه ۱۴۰۱ نسبت به ثبتنام خانوار خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است ثبتنام پس از این تاریخ متوقف نخواهد شد و تاریخ جدید برای افرادی که در زمان مقرر موفق به ثبتنام نشوند، متعاقباً اعلام میشود.
برای ثبتنام در اختیار داشتن شماره همراه بنام سرپرست خانوار،کدملی، کدپستی، تاریخ تولد و شماره شبا بانک مربوط به سرپرست خانوار ضروری است.
بدیهی است، پس از ثبتنام کلیه اطلاعات سرپرستان جهت تعیین دهک به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال می گردد که در صورت واجد شرایط بودن متقاضی، یارانه معوقه مطابق با دهک خانوار مربوطه از اردیبهشتماه ۱۴۰۱ بهحساب سرپرستان خانوار واریز میشود.
معترضین به دهکبندی اعلامشده و یا قطع یارانه اردیبهشتماه ۱۴۰۱ کماکان باید از طریق آدرس اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعتراض خود را ثبت و پیگیری نمایند.
بر اساس این فراخوان، افرادی که در اردیبهشتماه ۱۴۰۱ بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشمول دریافت یارانه قرارگرفتهاند، نیازی به ثبتنام مجدد یا مراجعه به درگاه های اعلامشده ندارند.
بانوان بدسرپرست چطور یارانه خود را از همسر جدا کنند؟
سیده طیبه حسینی، سخنگوی سازمان هدفمندی یارانهها: افرادی که بدسرپرست هستند باید به دادگاه مراجعه و در آنجا حکم عدم سازش یا بدسرپرستی بگیرند؛ سپس با آن حکم به فرمانداری مراجعه کنند و فرمانداری طبق حکم دادگاه به پلیس به علاوه ١٠ نامه میدهد؛ و پلیس به علاوه ١٠ این را اعلام میکند که یارانه این خانم از همسرش جدا شود.
امکان جداسازی یارانه افراد مجرد وجود دارد؟
از آنجایی که دارایی و درآمد همه اعضای خانواده ملاک ارزیابی جهت دریافت یارانه و دهک بندی قرار گرفته، افراد مجرد بالای ۱۸ سال می توانند با مراجعه به پلیس +۱۰ نسبت به جداسازی یارانه خود اقدام نمایند.
کسانی که طلاق گرفتهاند یا ازدواج کردهاند و میخواهند یارانه خود را از همسر سابق یا پدر و مادر خود جدا کنند چه باید بکنند؟
سیده طیبه حسینی مجد سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه ها:
نظرات خودتون رو در پایین این صفحه با ما به اشتراک بگذارید