سامانه ردیابی و استعلام کارت سوخت باقی مانده در پمپ بنزین • تصویر از مجله زندگی

ایسنا نوشت: رئیس سامانه هوشمند سوخت گفت: از هفته آینده سامانه ای راه اندازی می شود که مردم با مراجعه به آن متوجه شوند کارت سوخت خود را در کدام پمپ بنزین گذاشته اند.
محمد صادقی در گفت و گوی تلویزیونی گفت: در سال 1401 بالغ بر سه میلیون و 800 هزار درخواست برای صدور کارت سوخت جدید و المثنی ثبت شد و بالغ بر سه میلیون و 200 هزار کارت سوخت تولید و در اختیار مردم قرار گرفت.

کارت سوخت باقیمانده

کارت سوخت را در کدام پمپ بنزین گذاشتم؟

وی در ادامه درباره علت عدم امکان استعلام آخرین وضعیت سوخت گیری در دفاتر پلیس +10 توضیح داد: پس از حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت، یک سری الزامات امنیتی از سوی دستگاه های دولتی تعریف شده است که باید با آنها همراه شود. رعایت کنند. اتصال دستگاه ها به سیستم برق هوشمند مستلزم رعایت این الزامات ایمنی است که تاکنون رعایت نشده است.

مدیر سامانه هوشمند سوخت یادآور شد: اخیرا مجوز سامانه پدافند بیکار را دریافت کرده ایم که بر اساس آن نرم افزار مذکور را راه اندازی کرده ایم تا مردم بدانند کارت سوخت خود کجاست.



مجله ازدواج

صادقی با توجه به ضمانت تولید 350 هزار کارت سوخت باقی مانده تا نیمه اول اسفندماه به دلیل عدم اجرای وعده های قبلی مسئولان در این حوزه، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه واردات چیپس با مشکل مواجه شده بود، آن طبیعی بود که گاهی وعده ها عملی نمی شود، اما اکنون طبق برنامه ریزی ها، تراشه ها خریداری شده و به تدریج وارد کشور می شود و بی شک این وعده عملی خواهد شد.

وی افزود: نرم افزاری برای صرفه جویی در مشخصات کارت سوخت باقی مانده در سامانه طراحی کرده ایم که احتمالا تا هفته آینده به صورت آزمایشی در تمامی جایگاه های کشور راه اندازی می شود.

این مسئول همچنین درباره علت تاخیر در تولید کارت سوخت توضیح داد: تامین تراشه کارت سوخت به دلیل واردات با مشکلاتی مواجه بود که اکنون رفع شده است.

وی همچنین درباره وعده تولید 900 هزار کارت سوخت تا پایان آبان ماه سال جاری که از سوی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران داده شد، توضیح داد: از نیمه دوم آذرماه 1401 صدور کارت سوخت را آغاز کرده ایم و مابقی کارت هایی که 350 هزار تا نیمه اول اسفند تولید می شود و در اختیار مردم قرار می گیرد.

صادقی با توصیه به مردم سعی کنند کارت سوخت خود را گم نکنند، افزود: تکثیر کارت سوخت هزینه بر و زمان بر است.

مدیر سامانه هوشمند سوخت با اشاره به عملکرد این سامانه گفت: تمامی کارت های سوختی که در جایگاه ها رها می شود توسط جایگاه دار در این سامانه ثبت می شود. کاربران پس از دسترسی به این سایت از طریق اینترنت تنها باید مشخصات خودرو یا سایر اطلاعات کارت سوخت خود را وارد کنند و می توانند بدانند کارت سوخت خود کجاست.