راز طول عمر ژاپنی ها در این 5 ماده غذایی است! • تصویر مجله زندگی

اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی به کاهش فشار خون، تری گلیسیرید و تسکین التهاب کمک می کند. در ژاپن، itadakimasu به معنای “من فروتنانه دریافت می کنم” است و قبل از غذا خوردن برای نشان دادن قدردانی از حیوانات و کشاورزان گفته می شود. این تمرین که به آن تغذیه آگاهانه می گویند به سلامت و کیفیت زندگی کمک می کند./اخبار آنلاین



مجله ازدواج

سوپ میسو

رژیم غذایی ژاپنی حاوی انواع غذاهای تخمیر شده است و سوپ میسو یکی از معروف ترین آنهاست. میسو خمیری است که از دانه های تخمیر شده و دانه های سویا تهیه می شود. پروبیوتیک ها، باکتری های زنده یا مخمر موجود در غذاهای تخمیر شده، به تعادل سلامت قلب و روده و تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند. طبق تحقیقات، مردان و زنانی که بیشترین غذاهای تخمیر شده سویا (مانند میسو، توفو و تمپه) را مصرف می‌کنند، 10 درصد کمتر از کسانی که به ندرت این غذاها را می‌خورند، به هر دلیلی دچار مرگ زودرس می‌شوند.

3. ترب سفید

سبزیجات ریشه دار در غذاهای ژاپنی محبوب هستند و فواید سلامتی منحصر به فردی دارند. تربچه سفید به جلوگیری از سرماخوردگی کمک می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. یک تربچه سفید به تنهایی حاوی 124 درصد از نیاز روزانه توصیه شده ویتامین C است. سایر سبزیجات ریشه دار عبارتند از هویج، چغندر، هویج وحشی و شلغم.

4. جلبک دریایی

جلبک دریایی سرشار از مواد معدنی مهم مانند آهن، کلسیم، اسید فولیک و منیزیم است. خوردن روزانه آن به افزودن فیبر به رژیم غذایی کمک می کند. مصرف کافی فیبر با کاهش خطر بیماری قلبی، سکته، فشار خون بالا و دیابت نوع 2 مرتبط است. جلبک دریایی حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند فوکوگزانتین و فوکویدان است که هر دو دارای خواص ضد التهابی، ضد پیری و ضد سرطان هستند.

5. ماهی

راز طول عمر ژاپنی ها

ترب سفید

ژاپن دارای طولانی ترین افراد در جهان است: در حال حاضر 90526 صد ساله در ژاپن زندگی می کنند. بر اساس گزارش سال 2022 بهداشت، کار و رفاه ورزات، این آمار بیش از پنج برابر بیش از دو دهه قبل است. جزیره کوچک و منزوی ژاپنی اوکیناوا بیشترین تعداد صد ساله ها را در جهان دارد. از این رو شاید دانستن عادات غذایی مردم این منطقه برای همه ما جالب باشد. در این مقاله شما را با پنج ماده غذایی آشنا می‌کنیم که در رژیم غذایی سنتی ژاپنی‌ها نقش برجسته‌ای دارند و راز طول عمر ژاپنی‌ها محسوب می‌شوند.

1. سیب زمینی شیرین ژاپنی

ژاپن بیشترین صد ساله‌ها را در جهان دارد، بنابراین شاید پیروی از رژیم غذایی ژاپنی بتواند به شما کمک کند عمر طولانی‌تری داشته باشید.

این سیب زمینی شیرین قرمز که به آن ایمو می گویند، معمولاً به عنوان عصرانه یا به عنوان دسر مصرف می شود. این سیب زمینی ها سرشار از کربوهیدرات های سالم و آنتوسیانین هستند. گروهی از آنتی اکسیدان های موجود در سبزیجات قرمز و بنفش که دارای خواص ضد پیری هستند. مطالعات نشان داده اند که این مواد به بهبود سطح قند خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک می کنند.

2. سوپ میسو