کلوچه هندوانه می تواند گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلدا باشد. این بیسکویت با مواد موجود درست می شود و تهیه آن آسان است.
مواد لازم برای تهیه شیرینی هندوانه ای
- کره: 3/4 پیمانه
- پودر قند: 3.4 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- پودر بادام: 1/2 قاشق چایخوری
- آرد سفید: 2 و 1.4 پیمانه
- نمک: نوک چاقو
- خمیر مایه پودری: 1/4 قاشق چایخوری
- قرمز، سبز: چند قطره از هر کدام
- کنجد سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی هندوانه شب یلدا
مرحله 1: در یک کاسه بزرگ کره را با پودر قند با همزن بزنید تا پف کند و سبک شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله 2: مواد خشک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید.
مرحله 3: خمیر آماده شده را به 3 قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با رنگ قرمز و قسمت دیگر را با رنگ سبز مخلوط می کنیم تا رنگ هندوانه ای مورد نظر به دست آید و قسمت باقیمانده رنگ طبیعی خود را حفظ کند.
مرحله 4: خمیر قرمز را به شکل استوانه درآورده و با دو خمیر نایلونی دیگر بپیچید و 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 5: خمیر سفید و سبز را با وردنه باز کرده و خمیر ساده و سپس خمیر سبز رنگ را دور خمیر قرمز رنگ کرده و خمیر هندوانه ای شکل را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 6: خمیر را به صورت دایره های نازک برش دهید و هر دایره را از وسط نصف کنید تا شبیه نصف برش هندوانه شود، کنجد سیاه را روی خمیر کوکی بپاشید تا دانه های هندوانه ایجاد شود.
مرحله 7: بیسکویت ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن در ظرف بچینید و سرو کنید.
روش دوم:
تخم مرغ | 1 قطعه |
شکر دانه ریز | 100 گرم |
آرد ساده | 300 گرم |
کره | 150 گرم |
پودر خمیرمایه | نصف قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق غذاخوری |
کاغذ روغنی | یک عدد |
ni (شیر کاکائو) | یک عدد |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه دسر هندوانه شب یلدا
حتما از کره خوب استفاده کنید وگرنه به خاطر بوی کره نمی توانید کلوچه را بخورید. من از کره کلم استفاده می کنم چون کلم طعم عالی دارد.
کره باید به دمای محیط رسیده باشد پس قبل از شروع استفاده از یخچال خارج کنید تا نرم شود اگر عجله دارید می توانید کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید. این کمک می کند تا زودتر نرم شود. به هیچ عنوان کره را نریزید. پس این نکات را به خاطر بسپارید، زیرا من همه آنها را امتحان کرده ام، پس به شما می گویم که یک اشتباه دو بار تکرار نمی شود و بار اول یک کوکی کامل خواهید داشت.
ابتدا کره نرم شده را با همزن 2-3 دقیقه می زنیم تا کمی کرم رنگ شود.
در این عکس می دانیم که شیرینی کره زمین را مرغ های مگس خوار زیبا پوشانده اند.
پودر قند را اضافه کنید و دوباره طبق دستور هم بزنید تا 150 گرم پودر قند باقی بماند.
ﺑﻌﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻥ ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺍﻟﮏ ﺍﻟﮏ ﺍﻟﮏ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﯿﮑﻬﺎ ﺣﺘﻤﺎ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻨﯿﺪ ی ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﺳﻪ ﭘﺰﯼ ﭘﺰﯼ ﭘﺰﯼ ﺑﺨﺮﯾﺪﺍﻻﻥ ﺑﺨﺮﯾﺪﺍﻻﻥ ﺗﺎ ﺗﺎ ﺳﻪ ﺳﻪ ﺳﻪ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ ﺻﻔﺮ a من میتوانم از آرد تکیهای استفاده کنم.
ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻟﺤﺎﻅ ﻓﺮﻕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﺗﻮﯼ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻃﻌﻢ ﻣﺰﻩ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺩﺍﺭﻩ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﻪ ﺑﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺳﻔﺖ ﺷﺪ ﻫﻤﺰﻧﻮ ﻫﻤﺰﻧﻮ ﻫﻤﺰﻧﻮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﻫﻢ ﺗﺎ ﺟﺎﯾﯽ ﺟﺎﯾﯽ ﺟﺎﯾﯽ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺖ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﻧﭽﺴﺒﺪ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﮐﻪ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ ﺑﻪ a اضافه کردن یک نماد نماد ضد انقباض ممنوع است.
می توانید آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و بعد از 30 ثانیه با همزن آرام بزنید. به این ترتیب آرد به مرور زمان کاملا مخلوط می شود. من از این روش استفاده کردم. به همین دلیل میخواهم آن را بسازد و به پارکینگ منتقل کند.
تا اینجا همون کوکی ساده ای بود که می تونید روی کاغذ روغنی پهن کنید و با وردنه باز کنید.
پس از چندین بار تمرین، یاد خواهید گرفت. اول اینکه وقتی خمیر سرد است کمی سخت می شود اما می توانید راه بروید. ﺍﮔﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﮐﻔﮕﯿﺮ ﺳﺮﺵ ﻧﺎﺯﮎ ﻧﺎﺯﮎ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺮﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺎﺯﮎ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﻩ ﺑﺮﻩ ﺑﺮﻩ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﺧﻤﯿﺮ ﺧﻤﯿﺮ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺗﺮﻩ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺣﺎﻻ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻭ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺭﻭﯼ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ a ﺩﺍﺯ ﺍﺯ اين ﺭ ﺍﺍ ﺭﺍﺍ ﺍﺍﺍﺍﻭ ﺩﻡ ﻡ ﺍﺍﺍﻭ ﺩﻡ ﻡ
نقطه:
کوکی های کره ای را با دست ورز ندهید زیرا سفت می شود.
و اما…
به قسمت اصلی داستان یعنی کلوچه هندوانه ای رسیدیم. خوب حالا یک خمیر سه رنگ می خواهیم ابتدا خمیر را وزن می کنیم و با این مقدار مواد اولیه حدود 600 گرم خمیر به دست می آید.
ﺍﻭﻝ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺟﺪﺍ ﺟﺪﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻧﺼﻒ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﺩﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺳﻔﯿﺪ ﺳﻔﯿﺪ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻧﮓ ﺍﺯ ﺍﺯ ﺍﺯ ﺭﻧﮕﻬﺎﯼ ﻭﯾﻠﺘﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﻪ ﺧﻼﻝ ﺧﻼﻝ ﺧﻼﻝ ﺧﻼﻝ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﺧﻤﯿﺮ ﺧﻤﯿﺮ ﺧﻤﯿﺮ ﺯﺩﻩ ﺯﺩﻩ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﻪ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﻪ a من هم نمیدانم که میگویم، نمیتوانم چنین کنم.
همه ماکارونی ها را جداگانه به مدت 15 دقیقه در کیسه فریزر قرار دهید، سپس پاستا قرمز را در یک استوانه یا لوله مانند شکل زیر بغلتانید.
حالا نوبت خمیر سفید رنگی است که نیازی به رنگ کردن نداشت، خمیر را از یخچال خارج کنید و دوباره نایلون فریزر را روی میز پهن کنید و خمیر را از ناحیه کمر پهن کنید تا به استوانه قرمز رنگ داخلش برسد. و حدود 25×14 خواهد بود
خمیر قرمز را با نایلون روی خمیر سفید میپیچانیم تا پلاستیک آن برداشته شود و وسط خمیر سفید قرار میگیرد، محل برخورد دو خمیر کمی صاف شده تا روی هم قرار بگیرد.
بعد از انجام همین مراحل برای خمیر سبز فقط مستطیل را کمی گشادتر می کنیم، بعد از اینکه خمیر را کاملا گرد کردیم به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم همانطور که در عکس می بینید.
سر و ته خمیر کمی زبر است و امکان برش 2-3 از داخل بره وجود دارد. در واقع کار خیلی زیاد بود. باید چکار کنم ؟ سخت بود. نصف کردیم
ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﻫﺎﺵ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻧﯽ ﺷﯿﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻧﯿﻬﺎﯼ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻫﺎ ﺗﻮﯼ ﺗﻮﯼ ﺗﻮﯼ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻥ ﻭﻟﯽ ﻃﻌﻤﻬﺎﯼ ﻃﻌﻤﻬﺎﯼ ﻃﻌﻤﻬﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺯ ﺭﺍ ﺑﺮﺵ ﺑﺮﺵ ﺑﺮﺵ ﺑﺮﺵ ﺯﺩﻡ ﻫﺎﺵ ﻫﺎﺵ ﻫﺎﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻨﻢ ﺍﯾﻨﻢ ﺍﯾﻨﻢ ﻋﮑﺲ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ a ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺎﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻨﻢ ﻋﮑﺲ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﺩﻭﻧﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﯾﻨﻢ ﻋﮑﺲ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ قالب
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺘﻬﺎ ﺍﺯ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻭ ﺑﺮﺵ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻭ ﮔﺮﻣﺘﺮ ﻣﯿﺸﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻧﻌﻄﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺣﺎﻟﺘﺶ ﺣﺎﻟﺘﺶ ﺍﮔﺮ ﺍﮔﺮ ﺍﮔﺮ ﻫﺎ ﻫﺴﺖ ﺑﯿﻦ ﺑﯿﻦ ﺑﯿﻦ ﺑﺒﺮﯾﺪ ﺭﻭﻝ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﻗﺖ ﺩﻗﺖ ﮐﻪ ﻻﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻫﻢ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻨﺸﻮﻥ ﺑﯿﻨﺸﻮﻥ ﺑﯿﻨﺸﻮﻥ ﻧﯿﻔﺘﻪ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ a ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻥ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻨﺸﻮﻥ ﻧﯿﻔﺘﻪ ﻧﯿﻔﺘﻪ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ ﺭﻭﯼ ﺭﻭﯼ ﻫﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﻭ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﯿﻨﺸﻮﻥ ﺑﯿﻨﺸﻮﻥ ﻧﯿﻔﺘﻪ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺑﻌﺪ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﮐﻪ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﻓﻘﻂ ﻓﻘﻂ ﺗﻤﺎﺷﺎﺷﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﻣﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﺑﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻣﺪﺕ ﻣﺪﺕ ﻣﺪﺕ ۱۵ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ ﻓﺮ a ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺍﺯ ﺩﻗﯿﻘﻪ ۱۳ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺗﺐ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺑﭙﺰﻩ ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﻗﺮﻣﺰ ﻗﺮﻣﺰ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻧﮓ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﭙﺰﻩ ﺑﭙﺰﻩ ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﻧﮓ ﺩﺍﺩﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﻭ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺟﺎﻟﺐ ﻭ ﻭ ﻭ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺭﻧﮓ ﺭﻧﮓ ﺭﻧﮓ ﻭ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﺯﯾﺎﺩ a