خیساندن آجیل و میوه های خشک قبل از مصرف چه فوایدی دارد؟ • تصویر مجله زندگی

علاوه بر این، خیساندن میوه های خشک نیز طعم، طعم و ارزش غذایی آنها را افزایش می دهد.

روش صحیح خیساندن آجیل و میوه های خشک

به گفته متخصصان تغذیه، آجیل و میوه های خشک قبل از مصرف باید خیس بخورند. خیساندن به غنی‌سازی آنها و افزایش محتوای غذایی آنها کمک می‌کند.

آجیل یا میوه های خشک را در آن بریزید.

اگر متقاعد شده اید که میوه های خشک و آجیل را قبل از مصرف خیس کنید، بهترین راه برای انجام این کار این است:

آجیل و میوه های خشک را خیس کنید

آجیل خام نیز از اسید فیتیک تشکیل شده است که در غلات و حبوبات نیز یافت می شود. همانطور که خیساندن غلات و حبوبات برای هضم بهتر آنها ضروری به نظر می رسد، خیساندن آجیل و میوه های خشک نیز برای هضم خوب آنها ضروری است.

عوارض مصرف آجیل بدون غوطه ور شدن

به گفته کارشناسان، میوه های خشک شده مانند کشمش، زردآلو و آلو باید به خوبی شسته شوند و در آب تمیز خیس شوند تا سولفیت هایی که برای حفظ آنها مفید است از بین بروند.

آجیل ها را قبل از خوردن در آب تمیز بشویید.

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که آجیل و میوه های خشک را قبل از مصرف خیس کنید؟ آیا خیساندن بر کیفیت آنها تأثیر می گذارد؟

به گفته متخصصان تغذیه، خیساندن آجیل و میوه های خشک روش مناسبی برای مصرف آنهاست. خیساندن آجیل قبل از مصرف، ارزش غذایی آجیل را افزایش می دهد و طعم آن را بهتر می کند.

اگر به یک میان وعده سالم و منحصر به فرد نیاز دارید، آجیل و میوه های خشک بهترین گزینه هستند زیرا حاوی چربی ها و پروتئین های سالم هستند. اما آیا بهتر است قبل از مصرف به خیساندن آجیل و میوه های خشک فکر کنیم یا خیر؟ آیا واقعا لازم است؟

کارشناسان چه می گویند؟

پوشش آجیل از فیتات ها و اگزالات ها تشکیل شده است که از جذب مناسب مواد مغذی به ویژه ویتامین های گروه B جلوگیری می کند.خیساندن اثر این فیتات ها را از بین می برد و به هضم آجیل کمک می کند.

اگر می خواهید آجیل های خیس شده را همیشه در دسترس داشته باشید، به یاد داشته باشید که آب کدر را روزانه عوض کنید تا از فاسد شدن آنها جلوگیری کنید.



مجله ازدواج

یک ظرف شیشه ای بردارید و آن را با آب پر کنید.

اسید فیتیک موجود در آجیل در صورت خیس نشدن به مواد معدنی موجود در دستگاه گوارش شما متصل می شود. این امر مانع از جذب مواد مغذی در روده می شود. این فرآیند همچنین می تواند منجر به کمبود مواد معدنی در بدن شود.

ظرف را به مدت 20 دقیقه تا 2 یا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.