خواص زیتون زنانه و مردانه • تصویر از مجله زندگی

در میان انواع غذاهای گیاهی و حیوانی، ماده ای به نام «پتاسیم» مانند زیتون وجود ندارد. پتاسیم قدرت عضلانی و انرژی بدن را افزایش می دهد. همچنین ترشحات غدد داخلی بدن را تنظیم می کند. همچنین کمبود آن باعث تورم پلک و مشکلات ریوی می شود. این ماده همچنین به سم زدایی کبد از اوره و اسید اوریک کمک می کند و قدرت دفع کلیه را افزایش می دهد. علاوه بر این، زیتون حاوی 15 تا 35 درصد چربی است، اما چربی آن بیشتر از نوع مفید و غیراشباع است. این میوه منبع خوبی از اسیدهای چرب غیراشباع امگا 9 و ویتامین E محسوب می شود.

مراقب زیتون سیاه باشید!

زیتون و روغن آن دارای ارزش غذایی و دارویی است. به گفته دانشمندان، زیتون معجزه گر است و در درمان بسیاری از بیماری ها از جمله نقرس، تصلب شرایین، فشار خون، سوء هاضمه، زخم اثنی عشر، بیماری های پوستی، دردهای اعصاب، روماتیسم، دیابت و غیره استفاده می شود. . . قابل اجرا است. حال اگر می خواهید با خواص دیگر این میوه شگفت انگیز و نحوه استفاده از آن آشنا شوید این مطلب را از دست ندهید! حقیقت را ببینید چگونه روغن زیتون خالص خانگی با ماندگاری طولانی درست کنیم و نحوه تشخیص روغن زیتون اصلی را از دست ندهید.

زیتون نماد آرامش و غنای خاطرات مدیترانه ای است!

خواص زیتون

زیتون در زبان انگلیسی «زیتون» نامیده می‌شود و تقریباً دو هزار نوع آن در دنیا شناخته شده است، اما در ایران تنها حدود ۱۱۰ نوع آن می‌روید. البته مردم فقط 10-12 نوع از این میوه را می شناسند. در گذشته، زیتون به طور عمده در مدیترانه، شمال آفریقا، آسیای جنوب شرقی، از شمال تا جنوب چین، اسکاتلند و شرق استرالیا کشت می شد. خاستگاه آن احتمالاً منطقه مدیترانه بوده و از آنجا به سایر نقاط جهان رسیده است.

از آنجایی که واردات زیتون سیاه اصل از کشورهای تولید کننده گران است، برخی افراد زیتون سبز معمولی را با ترکیبات آهن فرآوری می کنند تا سیاه شوند. سپس این محصول را به قیمت بالایی می فروشند. تشخیص اصل یا تقلبی زیتون سیاه کار دشواری است و نیاز به آزمایشگاه های خاصی دارد. بنابراین به هیچ عنوان از زیتون سیاه و شل و غیر مجاز وزارت بهداشت استفاده نکنید. این زیتون ها نه تنها ارزش غذایی کمتری دارند، بلکه برای سلامتی مضر هستند.

زیتون در قرآن کریم

نام «زیتون» شش بار در قرآن کریم آمده است; یک بار در سوره مومنون به طور غیرمستقیم از درختی که روغن دارد یاد شده است. علاوه بر این، خداوند در سوره تین (والتین والزیتون = سوگند به انجیر و زیتون) به این میوه معجزه آسا قسم خورد. همین امر کافی است تا اطمینان حاصل شود که این میوه دارای خواص شگفت انگیز و همچنین طعمی خاص و منحصر به فرد است.



مجله ازدواج

زیتون معمولا در اوایل تابستان شروع به شکوفه دادن می کند. سپس به تدریج میوه آن تشکیل می شود و در اواخر تابستان به مرحله برداشت می رسد. زیتون ابتدا سبز کم رنگ است و به تدریج تیره می شود و تا اواخر پاییز رنگ آن کاملا سبز تیره می شود. جالب است بدانید که زیتون زمانی نماد صلح و ثروت بوده است. در پرچم سازمان ملل متحد نیز از شاخه زیتون به عنوان نماد صلح استفاده شده است.

بهترین نوع زیتون چیست؟

  • بهترین نوع زیتون سبز رسیده است.
  • زیتون دارای رنگ های مختلفی از جمله سبز، زرد، قرمز، بنفش و سیاه است که برجسته ترین آنها سبز و سیاه است.
  • برخلاف تصور عموم، زیتون سیاه از بلوغ زیتون سبز به دست نمی آید و انواع این دو زیتون متفاوت است.
  • محتوای روغن و چربی زیتون سیاه کمی بیشتر از زیتون سبز است. بنابراین طعم و بوی قوی تری دارد و کالری بیشتری دارد و کمی ارزش غذایی بیشتری دارد.
  • هر زیتون سیاه حاوی 7 کالری و هر زیتون سبز حاوی 5 کالری است.
  • زیتون های بدون هسته گران تر هستند، اما چون مرکز آن خالی است، بافت زیتون مدت بیشتری با آب نمک و مواد نگهدارنده در تماس است.
  • در نتیجه طعم اولیه خود را از دست داده و پس از مدتی نرم و لکه دار می شود. بنابراین خرید زیتون با هسته ترجیح داده می شود.

ارزش غذایی زیتون در 100 گرم

انرژی 146 کالری
فیبر 3.3 گرم
پروتئین 1.03 گرم
ریبوفلاوین (ویتامین B2) 0.007 میلی گرم
ویتامین A 20 میکروگرم
اسید فولیک (ویتامین B9) 3 میکروگرم
کلسیم 52 میلی گرم
منیزیم 11 میلی گرم
پتاسیم 42 میلی گرم
کربوهیدرات ها 3.84 گرم
چربی 15.32 گرم
تیامین (ویتامین B1) 0.021 میلی گرم
نیاسین (ویتامین B3) 0.237 میلی گرم
نان شکری 0.54 گرم
ویتامین E 3.81 میلی گرم
اهن 0.49 میلی گرم
فسفر 4 میلی گرم
سدیم 1.556 میلی گرم

با خوردن زیتون با بیماری ها مبارزه کنید!

  • زیتون تسکین دهنده و ملین است و به درمان سوء هاضمه و زخم معده کمک می کند
  • در درمان نقرس و روماتیسم موثر است
  • «فنول» یکی از مواد مغذی مهم در زیتون است که اثر آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد. در نتیجه از تشکیل لخته های خون در رگ ها جلوگیری می کند.
  • برای پیشگیری و درمان آسم و آرتریت مفید است.
  • درد ناشی از تورم کلیه ها را تسکین می دهد.
  • این یک پاک کننده معده است.
  • این ماده مقوی است.
  • دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد میکروبی است.

خواص زیتون بر زیبایی طبیعی و حفظ جوانی

  • برای از بین بردن جوش و جای جوش، زیتون را له کرده و برای چند دقیقه روی ناحیه آسیب دیده بمالید.
  • مالیدن روغن زیتون بر روی پوست باعث افزایش لطافت و رفع اگزما و پسوریازیس می شود.
  • مالیدن مو با روغن زیتون باعث کاهش موخوره و شوره سر می شود و همچنین موها را براق و نرم می کند.
  • استفاده موضعی از روغن زیتون برای کاهش و پیشگیری از چین و چروک پوست بسیار مفید است.
  • ماساژ پوست با روغن زیتون باعث کاهش تعریق زیاد می شود.
  • مخلوط مساوی روغن زیتون و گلیسیرین ترک های پوست را از بین می برد و از ریزش و سفیدی مو جلوگیری می کند.
  • روغن زیتون حاوی پلی فنول است و از آسیب پوست در هنگام قرار گرفتن در معرض نور خورشید جلوگیری می کند. بنابراین استفاده از کرم های ضد آفتاب حاوی روغن زیتون توصیه می شود.

آیا خوردن زیتون مضر است؟

  • مصرف زیتون پرورشی همراه با غذا باعث افزایش اشتها می شود. بر این اساس برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند چندان مناسب نیست.
  • مصرف زیاد زیتون باعث کم خونی، کاهش وزن، بی خوابی و مشکلات تنفسی می شود. برای رفع این شرایط باید زیتون را همراه با گردو و بادام مصرف کنید.
  • مصرف زیتون تازه و خام معده را تحریک می کند و باعث استفراغ می شود.
  • روغن زیتون در دمای بالا و سرخ شدن مواد سرطان زا تولید می کند. بنابراین فقط از آن به صورت خام یا برای برشته کوتاه استفاده کنید.

خواص برگ زیتون

  • برگ زیتون حاوی آنتی اکسیدان، قند، کلروفیل، موم و غیره است. . . از این رو به کاهش فشار خون و زخم های عفونی کمک می کند.
  • جویدن برگ زیتون زخم را درمان می کند.
  • ترکیب برگ های له شده زیتون و عسل به از بین بردن تورم پلک ها و التیام زخم ها و خراش ها کمک می کند.
  • دم کرده برگ زیتون عوارض فشار خون، نقرس و روماتیسم را کاهش می دهد. برای این کار 20 برگ زیتون (50 گرم) را بشویید و در 300 گرم (یک لیتر) آب بریزید. سپس آن را به مدت 15 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید. در نهایت مقداری عسل به آن اضافه کنید و یک فنجان از آن (روزی دو بار) بخورید. پس از دو هفته، مصرف آن را به مدت هشت روز متوقف کنید، سپس دوباره شروع کنید.
  • جوشانده برگ زیتون نیز به کاهش تب کمک می کند. برای تسکین درد دندان نیز مفید است. برای تسکین زخم های مقعد و رحم نیز می توانید با آن شستشو دهید.

سم زدایی بدن با زیتون!