خوابیدن در این مواقع باعث مرگ می شود • تصویر از مجله زندگی

بسیاری از مردم در طول روز می خوابند که علت بسیاری از بیماری ها است. این گونه افراد باید به تدریج عادت به خوابیدن در طول روز را ترک کنند تا بدن آسیب نبیند; زیرا تغییر ناگهانی عادات مشکل دیگری است.

روح اللهی گفت: غده هیپوتالاموس بین ساعت 21 تا 2 بامداد با کامپیوتر بیشترین فعالیت را دارد و به طور غیرارادی به بدن آنها آسیب می رساند. وی گفت: خواب نابهنگام و دیررس پیری زودرس را به دنبال دارد.

بی نظمی و ناتوانی در تعیین زمان مشخص برای خواب تاثیر مستقیم و منفی بر عملکرد این هورمون ها دارد.

عوارض خواب در روز

این دستیار متخصص طب سنتی ایران با اشاره به اینکه از دیگر اختلالاتی که با بیداری شبانه ممکن است ایجاد شود، می توان به اختلالات تخمدان در زنان اشاره کرد، افزود: غدد فوق کلیوی 3 هورمون اصلی بدن را می سازند که بیشتر این هورمون ها هورمون های جنسی هستند.

خواب یک سوم زندگی هر فرد خواب است و اگر این خواب با کیفیت باشد، فرد می تواند دو سوم دیگر عمر خود را با موفقیت سپری کند. بدانید که خواب با کیفیت خوابی است که در شب اتفاق می افتد.

وی با بیان اینکه هورمون آلدوسترون فشار خون را تنظیم می کند و همچنین مقداری نمک و الکترودهای بدن را تنظیم می کند، خاطرنشان کرد: هورمون دیگری به نام کورتیزول وجود دارد که تاج طبیعی بدن است که بر متابولیسم قند، پروتئین ها و بسیاری از قسمت های دیگر آن تأثیر می گذارد. بر سیستم بدن تاثیر می گذارد و ماهیت بدن به این هورمون بستگی دارد.

منیر السادات روح اللهی دستیار متخصص طب سنتی ایران درباره ساعت بیولوژیکی بدن و تاثیر آن بر بدن گفت: خداوند می فرماید شب را مایه آرامش شما قرار داده ایم و ریتم شب باید باشد. مزاحم نشوید، اما امروزه استفاده از چراغ های شب باعث تغییر شده است.

ساعت طلایی خواب

در همین راستا یک متخصص طب سنتی خواب صبحگاهی را خواب میل و تنها خواب مناسب در روز را چرت نامید. چرت زدن در روزهای گرم به شرطی که مردم قبل از طلوع آفتاب از خواب بیدار شده باشند، 30 دقیقه قبل از اذان ظهر مناسب است.

مضرات خوابیدن در طول روز

  • خواب روزانه به پوست آسیب می رساند و آن را تیره می کند.
  • خواب روزانه باعث تورم دست ها و پاها، بی حالی، سردرد، افسردگی و تحریک پذیری می شود.
  • خوابیدن در غروب آفتاب باعث افسردگی، سکته و تشنج می شود.
  • بیشتر سکته ها در هنگام خواب اتفاق می افتد و بیشتر این سکته ها در غروب آفتاب اتفاق می افتد.
  • خواب روزانه باعث افزایش بیماری های ناشی از رطوبت بیش از حد بدن مانند درد مفاصل می شود و افرادی که ترشحات حلقی دارند خوابیدن در طول روز را مضر می دانند.
  • خواب روزانه باعث ضعف بدنی، بی حوصلگی، سستی ذهنی، بی اشتهایی، بوی بد دهان، بروز تب های خاص و بدتر شدن چهره می شود.



مجله ازدواج


متخصصان طب سنتی خاطرنشان می کنند که خواب روزانه خوابی است که اگر طولانی و مداوم باشد باعث مرگ انسان می شود.

دستیار متخصص طب سنتی ایران افزود: بسیاری از افراد عادت دارند روزها بخوابند و شب ها بیدار بمانند که بر سیستم بدن آنها تاثیر می گذارد و در طب سنتی ایران خواب غروب را مساوی خواب نابودی یا مرگ می دانند.

به گفته وی، افراد باید بین ساعت 9 صبح تا 2 بامداد بخوابند زیرا ساعت طلایی خواب است و سیستم هورمونی بدن انسان از ساعت 21 تا 2 بامداد به خواب نیاز دارد.

خواب در گرگ و میش یا خواب نابودی و مرگ