با استفاده از شرکت های بازرگانی و سایت های واسطه، دسترسی به صدها میلیون محصول مختلف و خرید در سایت های خارجی با شتاب کارت بدون هیچ محدودیتی فراهم می شود و به این ترتیب فروشگاه مورد نظر در کجای دنیا پیدا می شود.
بهترین سایت های خرید خارج از کشور
سایت های زیادی وجود دارند که با مراجعه به آنها، مشاهده محصولات و خدمات متنوع آنها می توانید خریدی بهینه و مقرون به صرفه را تجربه کنید. تنها نکته مهمی که قبل از خرید باید به خاطر بسپارید سطح اعتبار سایت است. به همین منظور در این قسمت معتبرترین سایت های خارجی را معرفی کرده ایم.
1. آمازون
طبیعت از سایت های خارجی خرید کنید تفاوت چندانی با خرید از وب سایت های ملی ندارد. به عنوان مثال محصول مورد نظر را انتخاب کرده و به سبد خرید اضافه کنید، سپس مراحل پرداخت به پایان می رسد. مراحل انجام شده مشابه خرید در سایت های ملی است. توجه داشته باشید که برای خرید در سایت های خارجی، کارت های عضویت شتاب داخلی با کارت های اعتباری مسترکارت، ویزا، امریکن اکسپرس، پی پال و … جایگزین می شوند. برای استفاده از این روش های پرداخت ارزی در سایت های خارجی باید آدرس پستی، شماره تلفن، کد پستی غیر ایرانی و همچنین آدرس پرداخت کننده را داشته باشید. نکته قابل توجه دیگر این است که آشنایی با زبان انگلیسی برای مطالعه قوانین، محدودیت ها و مراحل ارسال کالا در مراحل مختلف خرید ضروری است.
مراحل خرید در سایت های خارجی با کارت شتاب
Banggood جایگزین مناسبی برای آمازون و eBay است. زیرا این سایت محصولات قابل اعتماد و متنوعی را ارائه می دهد. اما مزیت Banggood نسبت به آمازون و Ebay ارسال مستقیم سایت به ایران است. هزینه ارسال محصولات به ایران با این حساب مقرون به صرفه تر خواهد بود.
5. Asos
علی بابا بزرگترین و قدیمی ترین فروشگاه خرده فروشی جهان است. این مجموعه همچنین رکورد جهانی بیشترین خرید آنلاین و حضوری در روز مجردها در سال 2018 را به نام خود ثبت کرد. با خرید از علی بابا می توانید کالا را به صورت عمده و با قیمت مناسب تهیه کنید همچنین می توانید محصولات خود را از طریق این سایت به فروش برسانید.
3. علی اکسپرس
علی اکسپرس یک فروشگاه اینترنتی بزرگ چینی است. اکثر فروشندگان این سایت چینی هستند، بنابراین قیمت محصولات به طور قابل توجهی کمتر از سایر سایت ها است. اما ریسک خرید کالای تقلبی یا معیوب در این سایت زیاد است. خرید از علی اکسپرس با کارت شتاب امکان پذیر است; اما متاسفانه این مجموعه هیچ خدمتی به ایرانیان نمی دهد.
4.Banggood
امروزه با توجه به پیشرفت های تکنولوژی، وب سایت های زیادی در سراسر جهان کاربران زیادی را به خرید آنلاین کشانده اند. در گذشته کاربران بر این باور بودند که خرید از سایت های خارجی بی سود یا مشکل است. در حالی که در اکثر موارد با یک مقایسه ساده قیمت، هزینه خرید کالا از یک سایت خارجی شامل نرخ تبدیل ارز و هزینه ارسال، کمتر از کالاهای موجود در فروشگاه است. اما بیشتر ایرانیان این واقعیت را نادیده می گیرند. یکی از مهم ترین دلایلی که باعث می شود کاربران از خرید در سایت های خارجی منصرف شوند، نداشتن کارت اعتباری بین المللی است. بنابراین امکان خرید در سایت های خارجی بدون کارت اعتباری خارجی مانند ویزا یا مستر کارت وجود ندارد. البته راه حلی برای این مشکل وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
تفاوت خرید در سایت های خارجی با سایت های ملی
در این مطلب در مورد خرید در سایت های خارجی با کارت شتاب توضیحاتی داده شد. به طور کلی تمام فونت های بازار که معروف هستند و شهرت بالایی دارند ارزش یک بار خرید را دارند. تصور کنید به دنبال خرید نرم افزار خارجی هستید و نمی توانید این برنامه را در سایت های فارسی پیدا کنید. اما راه حل خرید از بازارهای خارج از ایران است. تنها مشکلی که برای برخی از این سایت ها پیدا می شود، درگاه های پرداخت آنهاست که در این مقاله روش های خرید در سایت های خارجی با کارت شتاب را به اختصار توضیح می دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با کارشناسان تماس بگیرید بازرگانی سپاهان با www.sepahanhamrah.com که سابقه طولانی در این زمینه دارد تماس بگیرید و از آنها مشاوره رایگان بگیرید و از خدمات آنها استفاده کنید.