برای هر شماره ثبت فقط یک وام تعلق می گیرد. اگر دو بازنشسته درخواست وام عروسی برای یک نفر کنند (مثلاً پدر و مادری که هر دو بازنشسته صندوق بازنشستگی کشوری هستند و هر دو برای عروسی فرزندشان درخواست وام بدهند)، تنها یک وام عروسی به آنها تعلق می گیرد.
وام ازدواج یکی از مهمترین کمکهزینههای ازدواج محسوب میشود که هر فرد تنها پس از گذشت دو سال از تاریخ ازدواج میتواند آن را دریافت کند. وام ازدواج در سال 1401 به 120 میلیون تومان رسیده و تازه عروس های زیر 23 و 25 سال هم می توانند 150 میلیون تومان وام عروسی بگیرند. اما جدای از این وام، فرزندان بازنشستگان نیز می توانند وام ازدواج دریافت کنند.
میزان وام ازدواج فرزندان بازنشستگان و مهلت آن
داوطلبانی که در دوره های قبلی ثبت نام کرده اند اما وام نگرفته اند فقط باید اطلاعات و مدارک خود را تکمیل کنند.
فرزندان مستمری بگیران کشوری می توانند از وام ازدواج بهره مند شوند، شرایط و میزان این وام چگونه است؟
قراردادها برای دریافت وام های سال جاری پذیرفته می شوند.
تسهیلات وام ازدواج فقط در اولین ازدواج فرزند یا نوه مستمری بگیر تحت تکفل (یا کارمند یا فرزند همسر مستخدم) اعطا می شود. به شرطی که اولین ازدواج این زوج باشد.
وام عروسی تحت پوشش بیمه عمر وام گیرنده خواهد بود و هزینه آن به عهده متقاضی می باشد.
در صورتی که مستمری بگیر یا سرباز وظیفه در دوره های قبل موفق به اخذ وام ازدواج برای یکی از فرزندان خود شده باشد در این مدت نمی تواند از وام بهره مند شود.
البته تحقیقات نشان می دهد که این روزها دوره ثبت نام وام به پایان رسیده است اما احتمالا به زودی درگاه ثبت نام این وام بازگشایی خواهد شد.