تفاوت بین مایکروفر و مایکروفر چیست؟ کدام را بخریم؟ • تصویر مجله زندگی

مطمئن شوید که درب آسیب ندیده و کاملا بسته است، واشر یا دیوار بین درب و محفظه خوردگی وجود ندارد و قفل و لولای دستگاه به درستی کار می کنند.

نکته مهم دیگر این است که قدرت مایکروویو یا مایکروفر مورد نیاز خود را بدانید. حداکثر توان برخی از مایکروویوها 600 وات و برخی دیگر 1400 وات است. اگر از اجاق مایکروویو برای پخت مقادیر زیاد غذا استفاده می کنید، به مایکروفر قوی تری نیاز دارید، اما اگر از مایکروفر برای یک یا دو نفر استفاده می کنید، قدرت دستگاه کوچکتر نیز مناسب و مقرون به صرفه تر است. از برندهای معروف در این زمینه می توان به دوو، ال جی، بوش، سامسونگ، فلر، کنوود و … اشاره کرد. ارجاع

سد خورشیدی

با خیال راحت غذای خود را بخورید. حجم، شکل و میزان رطوبت غذا بر زمان و کیفیت پخت تأثیر می گذارد. اگر این موارد را نادیده بگیرید، بعید نیست که برخی از قسمت ها کاملا پخته شوند و برخی دیگر نیم پز بمانند.

اگر از مایکروویو استفاده می کنید، همیشه به نکات زیر توجه کنید:

ظروف را با درب مناسب بپوشانید تا از ریختن غذا جلوگیری شود، اما هرگز درب آن را سفت نکنید. این امر خطر انفجار و ترکیدن را ممکن می کند.



مجله ازدواج

این دستگاه با ایجاد گرما و گرما از طریق امواج مایکروویو الکترومغناطیسی، آب و سایر مولکول های غذا را به حرکت در می آورد که به پخت غذا در کمترین زمان ممکن کمک می کند. اگر بخواهم تفاوت این دو دستگاه را به زبان ساده بیان کنم، باید بگویم که در مایکروویو فرآیند پخت توسط دما و حرارت انجام می شود، اما در مایکروویو علاوه بر دما و گرما، اشعه WAVE نیز وجود دارد. در این عملیات نقش دارند.

با وجود تحقیقات مختلف، شواهد قابل قبولی مبنی بر مضر بودن تشعشعات تابش شده به غذا توسط دستگاه مایکروویو به دست نیامده است. بنابراین تصور سرطان زا بودن غذاهای پخته شده با این دستگاه اشتباه است.

ابتدا اجازه دهید مایکروویو را تعریف کنیم. این دستگاه مجهز به یک بخاری تابشی (مایکروویو) و یک عنصر تابشی بالایی است. این امواج دارای خواصی مانند شکست زیاد در طول موج های کوتاه هستند که بسته به نوع ماده ای که به آن تابش می شود، سه واکنش متفاوت از خود نشان می دهند. به این معنا که یا جذب این ماده می شوند، یا توسط آن منتشر یا منعکس می شوند. از آنجایی که امواج مایکروویو با جذب در مواد حاوی آب، دما را افزایش می دهند، برای پخت و پز و پخت غذا نیز استفاده می شوند. در واقع غذا در مایکروویو با استفاده از امواج با طول موج کوتاه پخته می شود.

مایکروویو

چه اجاق مایکروویو یا مایکروفر را انتخاب کنید، باید مدل های مختلف آن را بشناسید تا بتوانید متناسب با آشپزخانه خود بهترین مدل را انتخاب کنید. به طور کلی سه طرح مختلف برای این دستگاه در نظر گرفته شده است:

  1. مدل اول که رایج ترین آن است، مایکروویوهای معمولی است که روی کابینت، میز یا هر جای دیگری قرار می گیرند.
  2. مدل دوم که توکار نام دارد داخل دیوار یا مبلمان تعبیه شده است که همسطح دیوار یا مبلمان است.
  3. مدل سوم روی فر موجود یا روی فر داخل کابینت قرار می گیرد. معمولا مایکروویوهای رومیزی قیمت ارزان تری نسبت به دو مدل دیگر دارند.

این عمل باعث ایجاد حرارت، افزایش سرعت پخت و آماده سازی غذا می شود.

در صورت آسیب دیدن دیواره پلاستیکی بین درب و محفظه دستگاه، لولای آن یا شیشه ضد تشعشع آن، به هیچ عنوان دستگاه را روشن نکنید و حتی از اصلاح یا تعمیر آن خودداری کنید.

بهترین راه برای حل این مشکل کاهش اندازه، ایجاد برش های مناسب و سوراخ های متعدد در غذاهای بزرگتر است.

می توانید توضیح کامل تری در مورد تفاوت بین مایکروویو و مایکروویو را در زیر بخوانید:

تفاوت بین مایکروفر و مایکروفر

بهترین ظروف برای استفاده در این دستگاه ظروف سرامیکی، پیرکس، آرکوپال و برخی ظروف پلاستیکی با علامت مایکروویو هستند.

برای تعمیر آن را به تعمیرکاران مجرب بسپارید تا تشعشعات به سلامتی و جیب شما آسیب نرساند. داخل دستگاه را همیشه تمیز نگه دارید، ذرات سوخته، پاشیده و بیرون زده داخل آن را تمیز کنید و مرتباً درستی لبه های در و لولا را بررسی کنید.

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به دنبال خرید مایکروفر هستند، حتما نام ها و اصطلاحات زیادی در این زمینه شنیده اید. اگر می خواهید به طور کامل با تفاوت ها و عملکرد دستگاه ها آشنا شوید، بهتر است ابتدا با نام آنها آشنا شوید. ممکن است هنگام تحقیق یا خرید با این اسامی برخورد کرده باشید:

  • Ovens: فر
  • اجاق گازی: اجاق گازی
  • اجاق برقی: فر برقی
  • القایی: کوره القایی
  • هالوژن: کوره هالوژن یا تابشی
  • مایکروویو: مایکروویو

ظروف و فویل های فلزی باعث ایجاد جرقه و آتش سوزی احتمالی، ظروف پلاستیکی معمولی یا نامناسب می شوند. دقت کنید که لبه یا دیواره ظرف با رنگ های متالیک تزئین نشده باشد.

همانطور که در ابتدا اشاره کردم این دستگاه ها مدل های پیشرفته تری از فرهای گازی هستند. به طور کلی فر وسیله ای است که وظیفه پخت و گرم کردن غذا را بر عهده دارد و دمای یکنواختی را برای تمام اتاق ها فراهم می کند. حالا این مدل های جدید با سیستم متفاوت، سرعت بیشتر و زمان کمتر همین کار را انجام می دهند.

مایکروویو

پختن غذا در مایکروویو با تابش و نفوذ امواج کوتاهی انجام می شود که به مولکول های غذا نفوذ می کند و باعث حرکت و فرسودگی آب داخل غذا می شود.

یکی از مدل های جدید این دستگاه سولاردام نام دارد که در واقع ترکیبی از تکنولوژی مایکروویو و امواج گرمایش نوری است. در سولاردام، سیستم پخت مایکروویو وجود دارد، اما عناصر نوری نیز به سیستم اضافه شده است. به این ترتیب امواج نور با حرارت و عمق نفوذ بسیار بالا توسط بخاری زغالی واقع در بالای محفظه تولید می شود و سرعت پخت غذا را افزایش می دهد. محفظه آشپزی سولاردام به شکل گرد و استوانه ای است تا بر خلاف وسایل معمولی مربع شکل، امواج گرما را روی غذا بهتر منعکس کند. این ترکیب باعث شد دمای غذا در عرض 5 دقیقه به 320 درجه برسد.

نکاتی در مورد استفاده از مایکروویو

مایکروویو

پس از پیشرفت تکنولوژی و طراحی و ساخت انواع مدل های فر، با پدیده ای به نام مایکروفر مواجه شدیم که به سرعت به خانه ها و آشپزخانه ها راه پیدا کرد. اما مسلما این فناوری همچنان در حال پیشرفت و پیشرفت است و هر روز شاهد مدل های جدید و متفاوتی در این زمینه هستیم. اما با وجود اینکه این وسایل جای خود را در زندگی مردم باز کرده و طرفداران زیادی دارند، هنوز کاملا شناخته شده نیستند. به عنوان مثال می توانم یک مایکروفر و یک مایکروفر را نام ببرم که اگر دو وسیله مجزا باشند خیلی ها آنها را تشخیص نمی دهند.

از چسب، سیم ظرفشویی، ابزار ساینده یا مواد شوینده خورنده برای تمیز کردن، به ویژه تمیز کردن واشر استفاده نکنید.