بیمه تکمیلی زنان سرپرست خانوار در طرح برکت مهدوی • تصویر از مجله زندگی

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اجرای طرح «مهدوی برکت» اقشار آسیب پذیر اجتماعی را تحت پوشش بیمه قرار داده است.

ترکمانه تصریح کرد: در طرح نعمت مهدوی بیمه شدگان در مواردی از جمله بستری، جراحی، شیمی درمانی، زایمان، نازایی و خدمات پاراکلینیکی از جمله هزینه های درمانی تحت پوشش قرار می گیرند. آندوسکوپی، جراحی های سرپایی، شکستگی و دررفتگی، گچ گیری، تست های غربالگری، تست های تشخیصی پزشکی، فیزیوتراپی، پاتولوژی یا آسیب شناسی و ژنتیک پزشکی، اشعه ایکس، آنژیوگرافی، سونوگرافی، ماموگرافی و انواع اسکن، MRI، پزشکی هسته ای، ویزیت و دارو، گفتار درمانی و غیره دارند

محمد ترکمن تصریح کرد: بیمه برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام هر یک از این افراد را به مدت یک سال و تا سقف 618 میلیون ریال بیمه درمان تکمیلی را تحت پوشش قرار داد.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، طرح «برکت مهدوی» در 18 استان کشور اجرا می شود.

هزینه های طرح برکت مهدوی چقدر است؟

بیمه تکمیلی زنان سرپرست خانوار

مدیرعامل بنیاد برکت تداوم طرح «برکت مهدوی» را مورد تاکید قرار داد و گفت: این طرح در استان های بیشتری و در سطح وسیع تری ادامه خواهد داشت.



مجله ازدواج وی یادآور شد: حق بیمه سالانه پرداختی برای هر فرد مشمول طرح نعمت مهدوی بیش از 9 میلیون و 300 هزار ریال است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل بنیاد برکت از اجرای طرح «برکت مهدوی» خبر داد و گفت: 3 هزار و 452 نفر از اقشار آسیب پذیر جامعه شامل زنان سرپرست خانوار، ایتام، مددجویان، کمیته امداد امام خمینی (ره)، افراد تحت پوشش تشکل اجتماعی و خانواده هایی که توسط گروه های جهادی وارد شده اند، از پوشش الحاقی بیمه درمان بهره مند شده اند.