وی گفت: برخی از این سایت ها نیز در تبلیغات خود عنوان می کنند که دارای مجوز پلیس فتا هستند یا وابسته به مرجع یا دامنه ای هستند، در حالی که در بررسی های صورت گرفته مشخص شده که این سایت ها حتی برای تبلیغات و ارائه خود مجوزی ندارند. موارد سوء استفاده از عکس ها و تصاویر در صفحات افراد؛ به این ترتیب عکس های خانم ها را از صفحات آنها می گیرد و به دلخواه در صفحه دوستیابی خود قرار می دهد، در صورتی که فرد اصلی اصلا نمی داند و بعد با دیدن عکس او در این صفحات مضطرب و نگران می شود.
معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس فتا گفت: هیچ کانال و صفحه ای با عنوان خواستگاری یا صیغه مجوز قانونی ندارد و از نظر پلیس فتا تمامی صفحات و کانال هایی که تحت این عناوین فعالیت می کنند، اقدام آنها مجرمانه است.
سرهنگ پاشایی با بیان اینکه بانوان صفحات اجتماعی خود را خصوصی کرده و از ارسال عکس به افراد دیگر خودداری کنند، گفت: مالباختگان بدانند پلیس می تواند به آنها کمک کند زیرا در حفظ محرمانگی، کلاهبرداری مربوط به همسان سازی صفحات را بررسی و با مجرمان برخورد می کنیم. و کلاهبرداران
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا از کشف یک پرونده زورگیری و کلاهبرداری از 2000 شهروند در قالب سایت همسریابی خبر داد.
همشهری آنلاین: سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا در خصوص فعالیت سایت های همسریابی دارای مجوز گفت: بر اساس بررسی های پلیس فتا بیش از ۸۰ درصد این آگهی ها کذب بوده و خدماتی ارائه نمی شود. یعنی فقط پول را می گیرند و به آزار فرد ادامه می دهند. مسدود شده و با توجه به اینکه تصور می کنند این افراد شکایت نمی کنند، به راحتی کلاهبرداری می شوند.
وی اعلام کرد: اخیراً چندین باند فعال در زمینه ازدواج و ازدواج غیرقانونی در استان های تهران، خوزستان، سیستان و بلوچستان و البرز شناسایی شده که از 2 هزار نفر کلاهبرداری و زورگیری کرده بودند که به مراجع قضایی معرفی شدند. مقامات با تشکیل پرونده
سرهنگ پاشایی به شهروندان توصیه کرد این گونه حوادث را با شماره 096380 اطلاع دهند و یا برای ثبت گزارش به سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.