آموزش کاشت بذر مرکبات [سبزه لیمو، سبزه نارنج، سبزه پرتقال]

سبز شدن مرکبات (لیمو-نارنجی-نارنجی)

آموزش سبز کردن دانه های مرکبات:

سبز شدن بذر مرکبات از ارسال دانه های خوراکی مانند گندم، عدس، ارزن و … و منابع ارزشمند آبی به سطل های زباله و خیابان ها جلوگیری می کند.

سبز شدن مرکبات (لیمو-نارنجی-نارنجی)

نحوه کاشت بذر مرکبات (کاشت دانه های لیمو، نارنگی و پرتقال)

بذر مرکبات را در آب بکارید

بذر مرکبات را در زمین بکارید

یک لایه نازک خاک روی دانه ها می ریزیم و روی آنها را با سنگ های کوچک می پوشانیم

کف را با اسپری خیس می کنیم. در دو روز اول روی آن را با پلاستیک بپوشانید و چند بار آبیاری کنید.

سبز شدن مرکبات (لیمو-نارنجی-نارنجی)

دانه های گشنیز را به مدت دو روز در آب قرار دهید تا مرطوب شده و راحت تر از پوسته جدا شوند.

مجله ازدواج



مجله ازدواج

فرقی نمی کند که دانه ها را پوست کنده یا رها کنید، سبز می شوند.

بعد از 24 ساعت پوست روی هسته را با احتیاط جدا می کنیم تا به هسته آسیبی وارد نشود.

ظرفی را در نظر بگیرید و داخل آن آب بریزید و مرکبات پوست کنده را در ظرف دیگری که سوراخ کفش دارد یا مثل فیلم سوراخ کرده اید قرار دهید.

سبز شدن این دانه ها حدود ده تا بیست روز طول می کشد و سبزه های بسیار روشن و زیبایی دارند.می توانید از دانه های میوه پرتقال استفاده کنید و گیاه سبز دو ماهه را در اواخر فروردین در گلدان بکارید تا رشد کند و تبدیل به نهال شود. .

هسته یک پرتقال یا لیمو را در آب می گذاریم تا 24 ساعت بماند.

زمانی که خاک خشک شد آبیاری کنید. روی زمین را با نایلون بپوشانید و چند سوراخ بگذارید تا هوا سریعتر منبسط شود.

سبز شدن مرکبات (لیمو-نارنجی-نارنجی)

فیلم آموزشی کاشت بذر مرکبات

دانه مرکبات سبز در آب

سبز شدن مرکبات (لیمو-نارنجی-نارنجی)

وقتی سبز شد نایلون را بردارید و در جای گرم با نور کافی بگذارید.

دانه های سبز-لیمو-نارنجی (7)

آنها را خیلی عمیق نکارید وگرنه خیلی دیر سبز می شوند.

سبز شدن مرکبات (لیمو-نارنجی-نارنجی)

سبز شدن مرکبات (لیمو-نارنجی-نارنجی)

سبز شدن مرکبات (لیمو-نارنجی-نارنجی)

سبز کردن دانه های مرکبات (لیمو-پرتقال-پرتقال)

برگ ها و ماسه را در زمین بکارید و روی بذرها یک لایه دو سانتی متری خاک بریزید تا زودتر سبز شوند.

به تدریج تخم ها سبز می شوند و از زیر سنگ ها خارج می شوند و به نهال های سبز زیبایی تبدیل می شوند.

دانه های پوست کنده مرکبات را در آب می گذاریم تا خشک نشوند.

ظرف گلدانی را روی ظرف پر از آب قرار دهید و یک حوله نخی مرطوب را روی دانه ها قرار دهید تا رطوبت را حفظ کنند و رشد کنند و ریشه بدهند.

تخم ها را با دقت و به طور منظم روی خاک می کاریم. زمین باید سبک باشد.

آن را در جای تاریک و بسیار گرم و نایلون بدون سوراخ قرار دهید، دانه ها کپک می زنند.

می توانید هر بار که حوله نخی را از نور بیرون می آورید، ماهی را در ظرف خود قرار دهید، وقتی شروع به سبز شدن کرد و رفت.

اگر لوبیاها زود سبز شدند آن ها را در جای خنک قرار دهید تا کندتر رشد کنند.

برگ بذر مرکبات را بکارید

فاصله ها نه خیلی کوتاه باشد و نه خیلی زیاد

ریشه ها از سوراخ های کف ظرف وارد آب شده و رشد می کنند.