
بروزرسانی: 02 تیر 1404
آموزش درست کردن مرغ کبابی خوشمزه • تصویر از مجله زندگی
ابتدا محلول غلیظ زعفران را به تکه های مرغ خرد شده اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تکه های مرغ به مدت ۱ ساعت با محلول زعفران بماند.
سپس روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا تکه های مرغ کاملا با روغن مایع آغشته شود.
برخی از افراد پیاز را رنده می کنند تا به طور یکنواخت روی تکه های مرغ بپوشند. برخی از افراد پیاز را در خردکن یا مخلوط کن خرد می کنند تا مرغ ها مزه دار شوند.
به نظر من این روش اشتباه است. برای چی ؟ چون اگر پیاز له یا رنده شود به تکه های مرغ می چسبد و جدا نمی شود. سپس با حرارت زیاد کباب می کنیم و این پیازها سریع می سوزند و فکر می کنیم رنگ مرغ عوض شده و برای پختن آن کافی است.
در حالی که این پیازها هستند که طلایی می شوند (و گاهی اوقات قهوه ای و سیاه می شوند و می سوزند) و باعث می شود که پختن را متوقف کنیم و گوشت مرغ خوب نپزد و پیازهای سطح مرغ بسوزد و تلخ شود.
اگر پیاز را به این صورت له کنید، پتوی تلخ و سوخته ای از پیاز و گوشت خام در مرغ کبابی خواهیم داشت.
بنابراین رنده کردن و له کردن پیاز ممنوع است
بهترین راه برای خرد کردن پیاز، خلال کردن آن است.
هم زدن زعفران برای مرغ سوخاری
سپس روی حرارت متوسط \u200b\u200bو یکنواخت کباب می شوند (زغال قرمز بهتر است) و با برنج زعفرانی، کره و گوجه فرنگی کبابی سرو می شوند.
(بنابراین با این محاسبه حداقل 4 ساعت طول می کشد تا یک مرغ کبابی با کیفیت درست شود. بهتر است از قبل برنامه ریزی کنید تا زمان را هدر ندهید)
مجله ازدواج
برای پخت و پز bbq مرغچه زمانی باید به مرغ آبلیمو و نمک اضافه کرد؟ ابتدا آب گوشت و نمک مرغ را سفت می کند. حذف آنها نیز باعث بی مزه شدن مرغ می شود. برس زدن مخلوط آبلیمو و نمک روی مرغ نیم پز طعم و مزه کافی به آن نمی دهد و باید آن را با آن مواد کنار بگذارید تا طعم آن را بگیرد.
خوب چیکار کنیم که گوشت سفت نشه و طعم کافی داشته باشه.
دور تا دور مرغ ها را باید با روغن مایع بپوشانیم تا به دلیل قرار گرفتن طولانی مدت آبلیمو و نمک به داخل تکه های مرغ نریزد و در عین حال خوش طعم شود.
بنابراین قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک، روغن مایع (نه کره را توضیح می دهم) اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مرغ ها به روغن آغشته شوند، سپس آبلیمو و نمک را اضافه می کنیم. به این ترتیب مرغ های طعم دار ما هرگز سفت نمی شوند. نخواهد بود
همچنین چون کره از سرما سفت می شود حتی اگر آن را آب کنید سفت می شود چون مرغ ها سرد هستند و مرغ ها خوب پوشانده نمی شوند و مرغ به دلیل تماس با آبلیمو و نمک سفت می شود. این قسمت.
اما در انتها برای طعم بیشتر می توانید ۱ قاشق غذاخوری کره آب شده اضافه کنید.
طرز خرد کردن پیاز برای مرغ کبابی
یک مرغ کبابی اصل و حرفه ای باید زعفران زیادی داشته باشد. اما مشکل اینجاست که زعفران آب پز (یا به اصطلاح آب زعفران) را به مرغ ها اضافه می کنیم، اما در عوض تکه های مرغ مزه زعفران، پیاز، روغن، آبلیمو و هر چیزی که داخل آن می ریزیم مزه زعفران می دهد. طعم زعفران و بعداً این مواد زعفران دور ریخته می شود که به نظر من ضایع است پس چه کنیم؟ قبل از اضافه کردن هر چیزی به مرغ (همه چیز از جمله پیاز، آبلیمو و ...)، ریواس دم کرده را به تکه های مرغ خام و خالص اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت 1 ساعت (یا بیشتر) بماند تا تکه های مرغ بدون نگرانی مزه زعفران پیدا کند. رنگ و طعم پیاز، آب لیمو و سایر مواد. سپس مواد دیگر را به آن اضافه می کنیم.
مرغ به طور طبیعی بوی خاصی دارد که ناخوشایند است. این بو با پیاز و زعفران به میزان قابل توجهی از بین می رود. اما افزودن سایر ادویه ها نیز به از بین بردن بوی بد مرغ و بهبود طعم بوته کمک می کند. این کاملا سلیقه ای است، اما ادویه های پیشنهادی من عبارتند از: 1- پودر پیاز 2- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (بدون باقی مانده! توضیح می دهم) 3- مقدار کمی پودر سیر
پختن مرغ کبابی شاید ساده به نظر برسد، به تکه های مرغ پیاز، آبلیمو، نمک و زعفران اضافه می کنیم و روی آتش کباب می کنیم، اما چند ترفند وجود دارد که مرغ کبابی را بدون سفت بودن گوشت بسیار خوشمزه می کند. .
مرغ کبابی را مزه دار کنید
ادویه برای مرغ کبابی
یک قانون کلی است. فشار دادن. زعفران. فلفل سیاه. بذر گشنیز. و همه ادویه جات ترشی جات باید دقیقاً در زمان استفاده آسیاب شوند تا حداکثر بو و طعم را به دست آورند.
بنابراین مراحل چاشنی مرغ کبابی به شرح زیر است:
نکاتی برای پخت مرغ کبابی به روش حرفه ای
سپس آبلیمو و نمک و ادویه های تازه آسیاب شده را به آن اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر می گذاریم و در آخر پیاز خرد شده و در صورت تمایل فلفل خرد شده را به مدت حداقل 2 ساعت اضافه می کنم و به اضافه یک شب در یخچال استراحت می دهیم تا بپزد. خوب
و نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که به طور کلی هر نوع ادویه ای باید دقیقا در زمان استفاده آسیاب شود. اگر ادویه های آسیاب شده باقی بمانند، به سرعت بو و طعم خود را از دست می دهند.