
بروزرسانی: 03 تیر 1404
آب نبات الماس; انتخاب عالی برای پذیرایی عید • تصویر از مجله زندگی
آب نبات الماس یا آب نبات الماس یک شیرینی بسیار خوشمزه و لطیف مناسب برای سرو عيد نوروز شرق. با این مقدار خمیر حدود 20 عدد شیرینی ها خواهد داد.
ارد | 70 گرم |
پودر بادام | 30 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 قطعه |
شکر دانه ریز | 30 گرم |
کره | 50 گرم |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
اسانس بادام | 3 تا 4 قطره |
زعفران | همانطور که می خواستم |
ژله یا مارمالاد بریلو برای تزیین | همانطور که می خواستم |
آماده سازی: | |
زمان پخت و پز: | |
کل زمان پخت: |
طرز تهیه آب نبات الماس
کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود و به دمای محیط برسد.
کره، پودر قند و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا سبک و پف کند.
سپس زرده تخم مرغ، وانیل و اسانس را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
بادام آسیاب شده را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. آرد الک شده را کم کم اضافه کنید.
آرد را حتما کم کم اضافه کنید، شاید کمتر از مقداری که در دستور آرد ذکر شده استفاده کنید. (همان 70 گرم را اضافه کردم).
مواد را با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد.
توجه: خمیر را ورز ندهید با قاشق هم بزنید چون بادام به روغن می افتد.
خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی باز کرده و قالب بزنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بریزید و خمیر قالب را روی آن قرار دهید.
بهتر است ورق حاوی پفک را با کره بگذارید تا 10 دقیقه در یخچال استراحت کند و در فر بگذارید.
به این ترتیب هنگام پخت و پز شکل آنها تغییر نمی کند.
سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید. زمان پخت 12 تا 15 دقیقه است.
وقتی کیک الماسی خنک شد روی آن را با بریلو تزیین می کنیم (یک تخم مرغ خرفه کوچک داخل بریلو می گذارم).
امیدوارم از خوردن آب نبات الماس لذت ببرید
طرز تهیه پودر بادام
بادام ها را در آب جوش بریزید و بعد از یکی دو دقیقه آبکش کنید.
تا زمانی که آنها گرم و مرطوب هستند، پوست آنها به راحتی جدا می شود.
روی یک پارچه تمیز یا در سینی پهن کنید تا کاملا خشک شود.
بادام های پوست کنده را آسیاب کنید.
مجله ازدواج